Anasayfa > Haberler > Jeffrey Dean Morgan, The Boys Kadrosuna Katıldı!

Jeffrey Dean Morgan, The Boys Kadrosuna Katıldı!

Ünlü 2 yıl önce Jeffrey Dean Morgan, The Boys Kadrosuna Katıldı!

Jeffrey Dean Morgan, The Boys dizisinin 4. sezon kadrosuna katıldı. Morgan’ın canlandıracağı karakterle ilgili detaylar ise gizli tutuluyor. Morgan, “The Boys”un showrunner'ı olarak görev yapan, “Supernatural” dizisinin yaratıcısı Eric Kripke ile yeniden bir araya gelecek. Jeffrey Dean Morgan, en son “Supernatural” dizisinde John Winchester karakterini canlandırırken Eric Kripke ile birlikte çalışmıştı.

Eric Kripke, kısa süre önce Jeffrey Dean Morgan'ın 4. sezona katılımını güvence altına alma girişimlerinden bahsetmişti. E! News’e röportaj veren Kripke, “Jeffrey Dean Morgan, dizinin büyük bir hayranı, bu yüzden onunla iletişim halindeyiz. Dördüncü sezon için bir şeyler bulmaya çalışıyoruz. Henüz kesinleşmiş bir şey yok, ama sürekli iletişim halindeyiz. Onu yoğun bir programla çalıştırabiliriz.” dedi. Bu röportajın ardından “Hughie” karakterini canlandıran Jack Quaid, Jefrey Dean Morgan’ı ve “The Boys”un resmi hesabını etiketleyerek, “Partiye hoş geldin!” tweetini attı.

Jefrey Dean Morgan, şu anda 11. ve son sezonunu yayınlayan The Walking Dead dizisinde de yer alıyor. Dünyaca ünlü zombi dizisinin sona ermesinin ardından Morgan, 2023'te vizyona girecek olan yeni spin-off serisi “Dead City”de “Negan Smith” rolünü yeniden üstlenecek.


Yorumlar (0)