Anasayfa > Haberler > Jason Statham'lı İntikam Tutkusu Filmi: Wrath of Man

Jason Statham'lı İntikam Tutkusu Filmi: Wrath of Man

Fragman 3 yıl önce Jason Statham'lı İntikam Tutkusu Filmi: Wrath of Man

Geçtiğimiz aylarda oyuncu kadrosu ve kamera arkası belirlenen Wrath of Man filminin çekimlerinin bir kısmı Antalya’da yapılmıştı. Snatch, The Gentlemen ve bunlar gibi birçok yapıma imzasını atmış olan Guy Ritchie'nin yeni filmi olan Wrath of Man filminden ilk fragman geldi!


Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve The Snatch filmleri ile Guy Ritchie, filmlerinde kendine has bir düzen uygulamaya başlamıştı. Guy Ritchie tarafından bulunan ve günümüzde de birçok filmde kullanılan bu teknik ise; yavaş yavaş ve kısa parçalar halinde başlayarak hikayenin genişlemesi ve filmin sonunda ise her olayın ve karakterlerin birbirlerine bağlanması. Günümüz sinemasında bir çok örneğini gördüğümüz bu film tarzının öncüsü olan Guy Ritchie, The Gentlemen filminden sonra Wrath of Man filmini duyurarak hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels, The Snatch ve Revolver'dan sonra Guy Ritchie ile dördüncü kez çalışacak olan Jason Statham'ın, Wrath of Man filminde başrol olacağı onaylanmıştı. The Snatch ve Lock, Stock and Two Smoking Barrels filmlerinde ki Guy Ritchie tarzının aksine, Wrath of Man filmi, aynı King Arthur’da olduğu gibi düz bir ilerleyiş sergileyecek gibi duruyor. Çoğu Guy Ritchie hayranının isteğinin aksine klâsik bir film düzenine sahip olan Wrath of Man filminin konusu ise; çocuğunun öldürülmesinin ardından intikam hırsı ile dolan Jason Statham'ın karakterinin, köklü mafya örgütlerinin içine sızarak çocuğunun katilini araması işleniyor.

 

 


İçine sızdığı örgütlerdeki kişiler tarafından bir FBI ajanı veya profesyonel bir soyguncu olarak algılanan Jason Statham'ın karakterinin, tek amacının intikam almak oluyor olması ise oldukça çarpıcı. Aynı John Wick misali sevdiği birinin ölümünden sonra herşeyi göze alan Statham'ın karakterinin, intikam uğruna çocuğunun katillerinin izini süreceği film için bol aksiyonlu terimini kullanabiliriz.

Eğer herhangi bir erteleme veya sorun olmazsa 7 Mayıs 2021 tarihinde sinemalarda yayınlanması beklenen Wrath of Man filminin, pandemiden etkilenip etkilenmeyeceği bilinmiyor. 7 Mayıs tarihinde çıkması planlanan, Guy Ritchie'nin yeni filmi Wrath of Man filmi hakkındaki tüm detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

 

 


Yorumlar (0)