Anasayfa > Haberler > Jason Momoa'ın Yer Aldığı Dev Proje: Chief of War

Jason Momoa'ın Yer Aldığı Dev Proje: Chief of War

Dizi 1 yıl önce Jason Momoa'ın Yer Aldığı Dev Proje: Chief of War

Hollywood'un en ünlü oyuncularından biri olan Jason Momoa, dev sinema filmlerinin içerisinde bulunmasının yanı sıra, dizilerde de oynamaya devam ediyor. Apple TV'de çıkan See dizisiyle birlikte fazlaca gündeme gelen oyuncu, bir başka Apple TV projesinde daha yer alacak. Bu proje ise, en az See dizisi kadar büyük olacak!

Bu sene çıkacak olan Aquaman 2 ve Fast X filmlerinde ki büyük rolleriyle dikkat çeken Momoa, yepyeni bir projede yer aldığını duyurdu. Apple TV'nin yeni "dev" projesi olacak olan Chief of War dizisinin baş rolünü üstlenecek olan oyuncu, dizi için fazla heyecanlı. Hawaii kültürünü ve kabilelerini konu alacak olan dizi, bir Hawaii'li olan Ko karakterinin, 18. yüzyılın sonlarına doğru dünyaya açılmasını ve bununla birlikte gerçekleşen olayları konu almakta. Hawaii kökenli olan Momoa ise, dizinin baş karakteri olan “Ko” ile karşımıza çıkacak. Momoa, geçtiğimiz günlerde açıkladığı bu projeyi anlatırken, hem projenin çok büyük olduğunu hem de kendi kariyerinde ki en önemli işlerden biri olacağını söyledi. Momoa; "Bu benim bebeğim ve hayalim. “Benim Cesur Yüreğim” ya da “Kurtlarla Dansım” gibi. Bu projenin bu kadar büyük olacağını hiç düşünmemiştim. Bu şimdiye kadar yaptığım en ama en zorlu şey. Bu kalan son büyük hayalim." dedi. Projenin oldukça büyük olduğunu söyleyen Momoa, sözlerine şu şekilde devam etti; "Diğer tüm projelerim sadece bir tür 'kiralık aktör' şeklindeydi. Ama bu benim halkıma saygım. Hawaii'de yaşanan ve kimsenin bilmediği çok güzel hikayelerimiz var. Hawaii'de büyüyen yerli çocuklar için, savaşçı olduğumuzu ve nereden geldiğimizi anlatmak ve neler kaybettiğimizi göstermek için bir fırsat. Çoğu yerli kabile gibi, bizden de pek çok şey alındı. Bu benim için köprüleri yeniden inşa etmek gibi.” 



Aksiyon, tarih ve dram dalında çıkacak olan dizi, Jason Momoa için gerçekten önemli. Momoa, dizinin başrol oyuncusu olmasının yanı sıra, dizinin hem yapımcı hem de yazar kadrosunda yer almakta. Bu yüzden de Momoa için dizinin gerçekten önemli olduğunu söylenilebilir. 2022 yılının sonunda çekimlerine başlanan dizinin çekimleri bitmek üzere. Bu senenin ortasında çekimleri bitmesi beklenen dizinin, 2024 ya da 2025 senelerinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.


Yorumlar (0)