Anasayfa > Haberler > Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli Serisine Katılıyor!

Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli Serisine Katılıyor!

Ünlü 2 yıl önce Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli Serisine Katılıyor!

Finale hızla yaklaşan ve uzun yıllardır devam eden “Hızlı ve Öfkeli” serisi ünlü bir aktörü daha ekibine katmak istiyor.

Uzun yıllardır devam eden ve artık final filmini yayınlayacak olan “Hızlı ve Öfkeli” serisi, Dwayne Johnson’ın yokluğunu yeni bir yıldız ile kapatmak istiyor. Son film için tüm ekip tekrar toplanıyor. Justin Lin’in yönetmen koltuğuna oturduğu final filmine Vin Diesel ile birlikte, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang ve Charlize Theron da dahil olmak üzere mümkün olduğunca çok sayıda ana oyuncuyu geri getirecek. Ancak Vin Diesel ile kavgalı olan Dwayne Johnson ise geri dönmemekte kararlı olduğu açıklamasını yaptı. Şimdi ise yeni bir isim daha ekibimize katılıyor.

Film ekibinin, Aquaman’in yıldızı ve son günlerde oldukça başarılı performanslar sergileyen Jason Momoa ile görüşmelerde olduğunu hatta sona yaklaşıldığını biliniyor. Yapımcı firmadan henüz konu ile açıklama gelmese de sızdırılan bilgilere göre Jason Momoa, final filmi olan “Hızlı ve Öfkeli 10” da kötü bir karakteri canlandıracak. Jason Momoa’nın ekibin karşısına çıkması, bir önceki filmden daha yüksek bir aksiyonun habercisi…

Serinin en son çıkan filminde Toretto’nun kötü kardeşi Jacop’u canlandıran John Cena’nın son filme katılması ise muhtemel. John Cena, final filminde olmak istediğini ama henüz böyle bir teklifin gelmediğini söyledi. John Cena “Muhtemelen Hızlı ve Öfkeli 10’da beni Peacemaker gibi kostüm giymiş bir şekilde göremeyeceksiniz ama umarım beni görürsünüz. Şu anda çekimlere hazırlandıklarını biliyorum. Seriye geri dönmekten başka bir şey istemiyorum çünkü onların büyük bir hayranıyım” diye açıklama yaptı.

Serinin final filmi beklediğimizden çok uzun bir süre sonra çıkacak gibi görünüyor. Filmin ilk çıkış tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlenmiş olsa da, daha sonra gelen ertelemeyle bu tarih 19 Mayıs 2023 olarak değiştirildi.


Yorumlar (0)