Anasayfa > Haberler > Jason Momoa DC evreninde Lobo Olmak İstediğini Söyledi!

Jason Momoa DC evreninde Lobo Olmak İstediğini Söyledi!

Film 5 ay önce Jason Momoa DC evreninde Lobo Olmak İstediğini Söyledi!

Son zamanlarda çıkan söylentiler, Jason Momoa'nın Aquaman rolünü bırakarak, anti-kahraman Lobo'yu canlandırmak için DC Evreni'ne katılabileceğini öne sürmüştü. Hayranlar tarafından oldukça tartışılan ve merak edilen bu konu sonunda sonuca kavuştu; Momoa, son röportajında durumu açıklığa kavuşturdu.

Lobo karakterini oldukça sevdiğini söyleyen Momoa, henüz DC Evreni'nde bu karakteri oynamak için resmi bir teklif almadığını açıkladı. Ancak DC'nin kendisine rol için başvurması durumunda, "Yani, beni arayıp oynamamı isteseler? Kesinlikle evet," diyerek memnuniyetle kabul edeceğini belirtti. Konu hakkında henüz resmi bir teklif gelmediğini ekleyen Momoa ''Sizlere yalan bilgi vermek istemem, ama eğer beni arayıp oynamamı veya denememi isteseler, buradayım." dedi.

Bu açıklama, daha önce Momoa'nın Lobo karakterine olan ilgisini ifade etmesinin ardından gerçekleşti. Aynı zamanda Momoa, Yönetmen Zack Snyder tarafından DC Evreni'nde bir rol için arandığında, başlangıçta Aquaman yerine Lobo'yu oynayacağını düşündüğünü, fakat işlerin böyle gerçekleşmediğini söyledi.

Momoa'nın Lobo'yu oynamaya olan ilgisini dile getirmesinin ardından, yönetmen James Gunn, sosyal medyada Lobo'yu paylaşarak söylentilere katkıda bulundu. Gunn'ın bu paylaşımına ilişkin sorulduğunda Momoa, "Eğer öyle olursa o harika olurdu. Sadece  James Gunn'ın yönetirse her şey benim için harika olabilir'' dedi.

Momoa'nın DCEU'deki Aquaman rolüne rağmen, son raporlar adalet Ligi'nin tam kadrosunun DC Evreni için yeniden seçileceğini, bu da Momoa'nın Aquaman'dan hayranların favorisi Lobo'ya geçiş yapma olasılığını artırabileceğini gösteriyor. Momoa şu anda Lobo'yu oynamak için görüşmelerde olmadığını açıklasa da, aktörün popülerliği ve James Gunn ile olan olumlu ilişkileri, Momoa'nın Lobo olarak DC Evreni'nde rol almasını güçlü bir olasılık haline getiriyor.


Yorumlar (0)