Anasayfa > Haberler > James Bond Yıldızı Daniel Craig Hayranlara Veda Etti

James Bond Yıldızı Daniel Craig Hayranlara Veda Etti

Ünlü 3 yıl önce James Bond Yıldızı Daniel Craig Hayranlara Veda Etti

Pandemi sebebiyle rafa kaldırılan James Bond serisinin yeni filmi No Time To Die nihayet çıkıyor. 30 Eylül 2021 tarihinde İngiltere'de vizyona girecek olan filmle James Bond karakteriyle özleşen Daniel Craig, James Bond serisine veda ediyor. 

 

Filmin çekimlerinin bittiği 2019 yılında Daniel Craig, oyuncu kadrosuna ve set ekibine yaptığı veda konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Sosyal medyada gündem olan videoyu Chris Evans gibi ünlü isimler de paylaşarak duygularını dile getirdi. 

 

Daniel Craig yaptığı veda konuşmasında "Buradaki birçok insan benimle bütün filmlerde çalıştı. Bu filmler hakkında ne düşündüğüm ile ilgili çok şey söylendiğini biliyorum. Ama bu filmlerin her saniyesini, özellikle de bunu çok sevdim çünkü her sabah kalktığımda sizinle çalışma şansım oldu. Ve bu hayatımın en büyük onurlarından biriydi." ifadelerini kullanırken gözyaşlarını tutamadı.

 

2006 yılında 007 görevini Pierce Brosnan'dan devralan Daniel Craig, No Time To Die filmiyle son kez James Bond olarak kamera karşısına geçti. Daniel Craig verdiği bir röportajda James Bond serisi ile gelen şöhretin kendisini fazlasıyla yorduğunu açıkladı. Craig gelen şöhretin ardından evinde perdeleri kapatarak oturduğunu dile getirdi.

james bond filmi

007 görevi ile yeteneklerini sergileme fırsatı bulan Daniel Craig dünya çapında bir üne kavuştu. Apple Tv+ belgeseli olan James Bond olmakta konuşan Daniel Craig "rolü kabul ettikten sonra olacaklara hazırlıklı değildim." dedi. Hazır olmamasını ise şu şekilde açıkladı: "Bir anda bu kadar ünlü olmam özel hayatımı etkiledi. Kendimi içeri kilitler, perdeleri kapatırdım. Bedenen ve ruhen baskı altında hissediyordum. Şöhretten hoşlanmadım. Bunu kabullenmeme ve takdir etmeme yardım eden ise Hugh Jackman oldu.” 

 

Ünlü oyuncu ilk başta rolü kabul etmek istemediğini bu rolle ne yapacağını bilmediğini söyledi. Belgeselde mikrofon uzatılan Bond yapımcısı Barbara Broccoli onu ikna etmekte kararlı olduğunu söyledi. Barbara Broccoli "Her ekranda görüşümde onun dışında birini izleyemeyeceğimi düşündüm. Onun bir film yıldızı ve harika bir oyuncu olduğu apaçıktı." sözlerini kullandı. 

 

Daniel Craig, James Bond filmlerinde yer aldığı süreçte işine olan bağlılığı ve disiplinli çalışmasıyla gündeme gelmişti ancak ünlü oyuncunun No Time To Die filminde oynamaktansa bileklerini kesmesinin daha iyi olacağını söylemesi dikkat çekti. No Time To Die'da oynamaya ikna edilen oyuncu, bu filmle en uzun süre James Bond karakterine hayat veren aktör oldu. 

 

Rolü bırakmanın hiç kolay olmadığını söyleyen Daniel Craig, "Specter’dan sonra bir ara vermem gerekiyordu. Filmin sonunda psikolojik olarak gerçekten çok yaşlı hissettim. Ancak Barbara sıkı bir pazarlık yaptı.” sözlerini kullandı.

 


Yorumlar (0)