Anasayfa > Haberler > Ivan Drago Filmi Geliyor!

Ivan Drago Filmi Geliyor!

Film 2 yıl önce Ivan Drago Filmi Geliyor!

Yaklaşmakta olan Rocky spin-off filmi, yazar Robert Lawton tarafından kaleme alınacak ve Ivan Drago ve oğluna odaklanacak. 

Dolph Lundgren, 2018 yılında vizyona giren “Creed II” filminde Ivan Drago rolüne geri dönmüştü. “Creed ll” filminde Apollo Creed’in oğlu Adonis Creed ile Ivan Drago’nun oğlu Viktor Drago’nun dövüşünü izlemiştik. Açıklanan yeni spin-off’un ise Ivan Drago ile oğlu Viktor Drago’nun hikayesini konu alacağı düşünülüyor. 

Metro-Goldwyn-Mayer, Rocky evrenini genişletmeye devam ediyor. MGM, Rocky filmlerinin spin-off’u olan Creed serisinin ardından Ivan Drago’yu anlatacak olan yeni bir filmle geliyor. Ivan Drago karakterini canlandıran Dolph Lundgren bir süredir bir Drago filmi hakkında espriler yapıyordu. Geçtiğimiz yıl, “Sanırım MGM’de bir Drago spin-off’u hakkında konuşuluyor.” diyen Lundgren “Konuşulanlardan daha fazlasını görebiliriz.” diyerek sözlerine devam etmişti.

 



Yakında çıkacak olan Drago spin-off'unun konusu büyük bir gizlilikle saklanıyor. Ancak, Sylvester Stallone'un üçüncü Creed filmi için geri dönmeyeceğini açıklandıktan sonra, Rocky serisi için her şey değişmiş gibi görünüyor. 2022 yılında vizyona girmesi planan “Creed lll”ün yönetmen koltuğunda ise Micheal B. Jordan oturuyor. Ayrıca “Creed lll”, Sylvester Stallone'un yer almadığı ilk “Rocky” filmi olacak.

Rocky serisinin yaratıcısı olan Sylvester Stallone son derece üzgün olduğunu belirtirken yapımcıları “parazit” olarak nitelendirdi. Dolph Lundgren ve Florian Munteanu'nun başrollerini paylaştığı yeni film Drago'yu duyduktan sonra Stallone, Instagram sert yorumlarda bulundu: “Kalp kırıcı… Bunu yeni duyuyorum. Bir kez daha, Irwin Winkler… Bu 91 yaşındaki açgözlü yapımcı ve akbaba kılıklı çocukları Charles ve David, bana haber bile vermeden yarattığım harika karakterin kemiklerini bir kez daha sıyırıyorlar.” dedi. “Hayranlardan özür diliyorum, Rocky karakterinin bu parazitler tarafından sömürülmesini asla istemezdim. Bu arada, bir zamanlar Dolph'a saygı duyuyordum ancak yarattığım karakterle arkamdan neler çevrildiğini bana anlatma zahmetinde bile bulunmadı. Gerçek arkadaşlar altından daha değerlidir.” dedi. Stallone; Winkler'ı, Rocky Balboa'nın kanını emen bir vampir olarak tasvir etti. “Hollywood'un en nefret edilen, en yeteneksiz yapımcısı ve onun korkak çocukları sıradaki yemeklerini buldular.”.

Sylvester Stallone’un sert sözlerinin ardından, Dolph Lundgren ortada henüz resmi bir şeyin olmadığını dile getirdi. Lundgren, Instagram üzerinden şu açıklamalarda bulundu: “Sadece olası bir Drago spin-off'u hakkındaki yanlış anlaşılmalarını düzeltmek için; onaylanmış bir senaryo yok, anlaşma yok, yönetmen yok ve ben şahsen, arkadaşım Sylvester Stallone'un yapımcı ve hatta oyuncu olarak projeye dahil olduğu izlenimine kapılmıştım. Geçen hafta talihsiz bir basın sızıntısı oldu. Stallone ile temastayım tüm hayranlar rahatlayabilir.”. Dolph Lundgren açıklamalarının ardından ise Sylvester Stallone, Instagram üzerinden paylaştığı gönderiyi kaldırdı.

 


Yorumlar (0)