Anasayfa > Haberler > İron-Man 2'nin Ünlü Oyuncusu, Thunderbolts Filmine Dahil Olmak İstiyor!

İron-Man 2'nin Ünlü Oyuncusu, Thunderbolts Filmine Dahil Olmak İstiyor!

Ünlü 2 yıl önce İron-Man 2'nin Ünlü Oyuncusu, Thunderbolts Filmine Dahil Olmak İstiyor!

Marvel'ın fikir babası Kevin Feige, 2024 yazında yapılması planlanan yapımları hayranlarla paylaştı. Bu yapımların arasında pek çok karakterin film ve dizileri yer alıyordu. Bu filmlerden biri ise, hayranları oldukça şaşırttı. Çünkü o film, marvel evreninde ki pek çok kötü ve anti kahraman karakterin bir arada bulunduğu Thunderbolts filmiydi.

Geçen hafta düzenlenen panelde Kevin Feige, Thunderbolts filminin etkileyici oyuncu kadrosunu açıkladı. David Harbor, Sebastian Stan, Florence Pugh ve daha pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı film, gayet etkileyici bir kadroya sahip. Bu oyuncu kadrosuna katılmak isteyen sıradışı bir isim daha var; İron Man 2 filminden Justin Hammer karakteri ile tanıdığımız Sam Rockwell.

Geçmiş günlerde bir röportaj esnasında bu konudan bahseden Rockwell, Thunderbolts filmi hakkında çok heyecanlı olduğunu ve kesinlikle dahil olmak istediğini bahsetti. "Evet, kesinlikle. Thunderbolts... Ben olsam buna dahil olurdum. Kulağa hoş geliyor. Bunun içinde hangi kötüler olurdu? Evet! evet, çok eğlenceli. Gerçek bir Lex Luthor olabilirim.” sözlerini kullanan Rockwell, film için oldukça heyecanlı olduğunu gözler önüne serdi.

Rockwell filme her ne kadar dahil olmak istese de, Marvel evreninde en son canlandırdığı karakter olan Justin Hammer, bu duruma ne kadar elverişli orası tartışılır. Sıradan bir iş adamı olan Hammer, en son İron Man 2 filminin sonunda hapse girmişti. O günden beri gözükmeyen karakter hakkında hiçbir bilgi bilinmiyor. Belki de gelecekte çıkan Thunderbolts filminde sürpriz bir şekilde onu da görebiliriz.


Yorumlar (0)