Anasayfa > Haberler > İnsanlığı Savunmak İçin Yapılan Bir Savaş: Eternals

İnsanlığı Savunmak İçin Yapılan Bir Savaş: Eternals

Fragman 3 yıl önce İnsanlığı Savunmak İçin Yapılan Bir Savaş: Eternals

Marvel sinematik evreninin 4. fazının 3. filmi olan ve 5 Kasım'da sinemalarda yer alacak Eternals'tan ikinci ve son fragman yayınlandı. 

Eternals filmi Celestial’ların milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde birtakım deneyler yaparak Eternalları ve Deviantları yaratmasını konu ediniyor. 

Eternals filminin yönetmen koltuğunda En İyi Yönetmen Oscar ödülünü "Nomadland" adlı filmiyle almayı başaran Chloé Zhao yer alırken, Ikarıs rolünde Richard Madden, mucit Phastos rolünde Brian Tyree Henry, insan Sersi rolünde Gemma Chan, kozmik güçleri olan Kingo rolünde Kumail Nanjiani, ruhani lider Ajax rolünde Salma Hayek, ebediyen genç kalıp yaşlı bir ruha sahip olacak Sprite rolünde Lia McHugh, süper hızlı Makkari rolünde Lauren Ridloff, güçlü Gılgamış rolünde Don Lee, yalnız Druig rolünde Barry Keoghan, savaşı Thena rolünde Angelina Jolie yer almakta. Dane Whitman'ı ise Game of Thrones dizisinden Jon Snow olarak tanıdığımız Kit Harington canlandırıyor. 



Eternals ekibi 7000 yıl önce dünyaya gelip dünyalıları Deviantlardan korumuşlardı. O zamandan beri insanların arasında kimliklerini gizleyerek yaşayan Eternals'a fragmanda da gördüğümüz Celestial’lardan birinin Deviantlar dahil olmadığı sürece herhangi bir şeye müdahale etmemeleri gerektiğini söylediği görülüyor. Bu da akıllarda kalan "Thanos evrenin yarısını yok ederken neredeydiniz?" sorusunun cevabı niteliğinde. 

Fragmanda da gördüğümüz Deviantlardan olan ve aynı zamanda da Thanos'un kuzeni olarak bildiğimiz Kro karakterinin çizgi romanda da olduğu gibi Thena'yla bir ilişkisi var. Eternals filminde Thena'nın düşmanla bir işbirliği yapmasını görmemiz ise olası bir durum...


Yorumlar (0)