Anasayfa > Haberler > İlk Bakış: Mark Ruffalo ve Ryan Reynolds'ın Filmi

İlk Bakış: Mark Ruffalo ve Ryan Reynolds'ın Filmi

Film 2 yıl önce İlk Bakış: Mark Ruffalo ve Ryan Reynolds'ın Filmi

Netflix, başrollerinde Ryan Reynolds ve Mark Ruffalo'nun bulunduğu zaman yolculuğu filmi The Adam Project için yeni ayrıntılar ve ilk bakış fotoğrafları yayınladı. Filmde; Walker Scobell, Alex Mallari, Jr., Jennifer Garner ve Zoe Saldana gibi isimler de bulunuyor. 

Free Guy yapımıyla çok ses getiren Shawn Levy tarafından yönetilen film, kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. The Adam Project'te Reynolds, daha önce zaman-uzay sürekliliğinde sevdiği kadının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından onu arama görevine çıkan, 2050'den geçmişe giden yaralı bir zaman yolcusu olan Adam Reed'i canlandırıyor. 

The Adam Project ilk görselleri paylaşıldı...

Röportaj veren Reynolds, "Adam'ın filmde kullandığı mizah benim kendi hayatımın belirli yönlerini yansıtıyor, bu onun savunma mekanizması. Herhangi bir şeyin kanına girmesine ve hayatını değiştirmeye çalışmasına karşı bir savunma mekanizması... Ve tabii ki, çıktığı yolculuğun bir parçası da o kalkanı indirmek." 
Shawn Levy, "Bu karakter, Ryan'la beraber yaptığımız son filmdeki karakterden çok farklı" dedi. "Mavi gömlekli bir adam, bir erkek vücudunda son derece masum ve saf gözüküyor. Oysa The Adam Project filmindeki Adam Reeds karakteri hayat tarafından defalarca yaralanmış, bu yaraların etkisiyle son derece alaycı bir hale gelmiştir." 

Filmde ayrıca, Ruffalo'nun canlandırdığı Adam'ın babası karakterinin, Adam ile olan ilişkisinde, Ryan Reynolds'ın ölen babasıyla olan ilişkisinden esinlendiği biliniyor. Reynolds, "Hayat hakkında şöyle bir düşüncem var, kendimize hikayeler anlatıyoruz." diyor. "Kendi babası hakkında, kendine doğru olmayan hikayeler anlatan bir ana karaktere sahibiz. Bunu gerçek hayatımda da yaptığımı hatırlıyorum. Kendime babamla ilgili şeyleri haklı çıkarmak için hikayeler anlatıyordum. Ve sonunda o ölmeden önce onunla olan bu karmaşık ilişkimi düzeltmek zorlaşmıştı." 
The Adam Project, 11 Mart 2022'de Netflix'te yayınlanacak.

The Adam Project ilk görselleri paylaşıldı...


Yorumlar (0)