Anasayfa > Haberler > İki Yeni Peaky Blinders Spin-Off Yapımı Geliyor!

İki Yeni Peaky Blinders Spin-Off Yapımı Geliyor!

Film 5 ay önce İki Yeni Peaky Blinders Spin-Off Yapımı Geliyor!

Netflix, ünlü suç draması Peaky Blinders'a iki yeni spin-off'unu üretmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre, bu spin-off'lardan biri yeni bir mekanı konu alacakken diğeri tanıdık ve sevilen bir karaktere odaklanacak.

Peaky Blinders, 1919'dan 1933'e kadar İngiltere'de Peaky Blinders sokak çetesinin eylemlerini anlatan bir suç dramasını merkezine alarak büyük ilgi görmüştü. Her güzel şeyin sonu olduğu gibi, sevilen dizi Peaky Blinders 2022'nin Nisan ayında 6. sezonu ile sona ermişti. Ancak hayranları, ana seriye noktayı koyacak bir uzun metrajlı film bekliyor!

Bloomberg'in raporuna göre, Netflix'in planları bununla sınırlı değil. İki tane spin,off çekmeyi planlayan Netflix'in çekeceği ilk spin-off, orijinal diziden onlarca yıl sonrasında Boston'da geçecek ve ikinci spin-off, Shelby suç sendikasının yüksek rütbeli bir üyesi olan Polly Gray'e odaklanacak. Bu iki yeni dizinin, Peaky Blinders evrenini genişleteceği ve ana serinin ötesinde yeni hikayeler anlatağı iddia ediliyor.



Peaky Blinders'ın 6. sezonu birçok soru işareti ile sona ermişti. Tommy Shelby'nin son kaderi ve ruh hali gibi sorular, uzun metrajlı film ve yaklaşan spin-off dizileri için merak uyandırıcı bir zemin oluşturuyor.Tüm bunlar ise dizinin hayranlarını heyecanlandırıyor.


Peaky Blinders evreninin yeni dizilerle genişlemesi, izleyicileri orijinal seriden daha fazla içine alıp almayacağı konusunda merak uyandırıyor. Ancak Polly karakterini merkeze alan bir hikaye, izleyiciye karakterin ana dizideki ölümünden önceki geçmişini keşfetme şansı sunabilir. Diğer yandan, Boston'da geçen bir dizi, görünüşe göre Shelby ailesi olmadan, aynı çekiciliğe sahip olacak mı, belirsizdir. Tüm bu sorular ise, merakla beklenen yeni yapımların eski tadı verip veremeyeceği konusunda izleyicileri endişelendiriyor.


Yorumlar (0)