Anasayfa > Haberler > House Of The Dragons Rekor Kırdı!

House Of The Dragons Rekor Kırdı!

Dizi 2 yıl önce House Of The Dragons Rekor Kırdı!

“House of the Dragon”, hızlı bir şekilde ilerliyor. Dizi, ilk bölümünün ardından 2. sezon onayı aldı. HBO, diziye yaptığı finansal yatırımın karşılığını fazlasıyla alıyor. Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan ilk bölüm, yayınlandığı gün 10 milyon kişi tarafından izlendi. Aradan geçen dört günün ardından ise HBO toplam izlenme sayısının 20 milyonu aştığını belirtti.

HBO’nun Program departmanının Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “House of the Dragon ekibinin, birinci sezonda başardıklarıyla gurur duymanın ötesindeyiz.” dedi. “Olağanüstü oyuncu kadromuz ve ekibimiz büyük bir işe girişti ve yaptıkları işle tüm beklentileri karşıladılar. Bize kendini, “mutlaka izlenilmesi gereken bir dizi” olarak kabul ettiren bir yapım sundular. Bu yolculukta bize liderlik ettikleri için George R.R. Martin, Ryan Condal ve Miguel Sapochnik'e çok teşekkür ederiz. Targaryenlerin destansı hikayesini, ikinci sezonda devam ettirmekten büyük bir heyecan duyarız.” dedi.

“House of the Dragon” dizisinin ikinci sezon onayı alacağı dizi yayınlanmadan önce de kısmen belliydi. Dizinin ve kitabın yazarı George R.R. Martin ve ortakları, Temmuz ayında katıldıkları San Diego Comic-Con'da, 2. sezon planlarından bahsediyorlardı. HBO ise, ilk bölüme gelen yoğun ilginin ardından diziye ikinci sezon onayını verdi. Bölüm başına ortalama 20 milyon dolar harcanan, 10 bölümlük dizinin ne kadar hasılat yapacağı ise merak konusu.



“House of the Dragon”ın oyuncu kadrosunda; Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi oyuncuların yanı sıra Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes ve Savannah Steyn yer alıyor.

George R.R. Martin; diziyi, Game of Thrones'un yönetmeni Miguel Sapochnik ve dizinin showrunner’ı Ryan Condal ile birlikte yazdı. Yapımcılar arasında ise Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis ve Ron Schmidt gibi isimler yer alıyor.


Yorumlar (0)