Anasayfa > Haberler > House Of The Dragons Dizisinden Yeni Bir Fragman

House Of The Dragons Dizisinden Yeni Bir Fragman

Fragman 2 yıl önce House Of The Dragons Dizisinden Yeni Bir Fragman

Uzun zamandır merakla beklenen House of the Dragon, 21 Ağustos Pazar günü HBO Max üzerinden yayın hayatına başlayacak. Game of Thrones’taki olaylardan 200 yıl öncesinde geçecek ve Targaryenlere odaklanacak.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi için son fragman yayınlandı. Yayınlanan son fragmanda bir kez daha ejderhaları görürken, bol aksiyon ve Westeros’un önemli figürleriyle karşılaştık. Aksiyon dolu fragmanda savaş gemileri, ateş püsküren ejderhalar ve zırhlı şövalyelere yer verildi. Yapılan son açıklamada ise ilk sezonda 9 ejderhanın yer alacağı doğrulandı. 

Viserys Targaryen’in: “Yolumuz belirsiz, ancak sonu belli.” repliğiyle açılan fragman House of the Dragon dizisinin nasıl olacağını güzel bir şekilde özetliyor. Game of Thrones’u izleyen hayranlar Targaryen hanedanının sonunu biliyor ancak hangi yollardan sona ulaştıklarını net bir şekilde bilmiyor. Sona ulaşmak için izledikleri yol hala belirsiz durumda ve görüşüne göre bu diziyle tamamen aydınlanacak. Targaryenlerin aile tarihini aydınlatacak olan dizi, George R.R. Martin’in “Fire & Blood” isimli kitabından uyarlanıyor.


Prenses Rhaenyra Targaryen’i canlandıran Milly Alcock, “Hey U Guys” ile yaptığı röportajda, House of the Dragon setiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Oyuncu, seti ilk gördüğünde kendini bir eğlence parkındaymış gibi hissettiğini dile getirdi.

Prenses Rhaenyra, Taht odasında çok zaman geçirecek. House of the Dragon 21 Ağustos'ta yayın hayatına başladığında hayranlar, Demir Taht'a çıkacak bir sonraki kişinin kim olduğunu net bir şekilde öğrenecek.


Yorumlar (0)