Anasayfa > Haberler > Horizon Zero Dawn, Netflix'e Uyarlanıyor!

Horizon Zero Dawn, Netflix'e Uyarlanıyor!

Dizi 2 yıl önce Horizon Zero Dawn, Netflix'e Uyarlanıyor!

Netflix orijinal dizisi Umbrella Academy’nin yönetmeni Steve Blackman, PlayStation'ın “Horizon Zero Dawn” ve “Horizon Forbidden West” oyunlarından uyarlanacak olan, Horizon dizisine liderlik ediyor. Steve Blackman; Tudum, ile yaptığı röportajda popüler PlayStation serisinin, Netflix için uyarlandığını ve “Aloy”un dizinin ana karakteri olacağını doğruladı. Steve Blackman, “Horizon Zero Dawn, oyun dünyasında görmeye pek alışık olmadığımız harika karakterlere sahip, son derece iyi hazırlanmış bir oyun.” dedi. “Gerilla Games, kendilerini yok olmanın eşiğinde bulan insanlardan ve makinelerden oluşan, inanılmaz derecede zengin bir dünya yarattı.”

“Aloy” karakterini ilk olarak, 2017 yılında “Horizon Zero Dawn”da gördük. “Horizon Zero Dawn”ın devam oyunu “Horizon Forbidden West” ise 2022 yılının başlarında yayınlandı. Aloy, makineler tarafından istila edilen ve insanlığı yok olmanın eşiğine getiren, kıyamet sonrası bir dünyayı keşfederken, kendi geçmişiyle boğuşuyor.

Steve Blackman, “‘Aloy hikayemizde ana karakter olacak.’ demek yeterli.” dedi. “Senarist ortağım Michelle Lovretta ve ben, bu olağanüstü hikayeyi her türden izleyiciye yönelik bir dizi haline getirebilmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Hikayenin Aloy çevresinde şekillenmesi oldukça normal bir karar. Ancak dizi boyunca, çeşitli kabile kültürleri ve birçok zengin hikayeyle karşılaşacağız gibi görünüyor. “Horizon Zero Dawn” uyarlamasının haberini alan bazı hayranlar ise oyundaki “Rost” karakteri için de bir prequel hazırlanmasının heyecan verici olacağını dile getirdiler.


Yorumlar (0)