Anasayfa > Haberler > Hızlı ve Öfkeli'nin Yönetmeni Vin Diesel Yüzünden İşi Bıraktı!

Hızlı ve Öfkeli'nin Yönetmeni Vin Diesel Yüzünden İşi Bıraktı!

Ünlü 2 yıl önce Hızlı ve Öfkeli'nin Yönetmeni Vin Diesel Yüzünden İşi Bıraktı!

21. yüzyılın en büyük ve en kazançlı film evrenlerden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisi, çıktığı tarihten bu güne kadar hem oyuncularına hem de yatırımcılarına kamyonlar dolusu para kazandırmıştı. Her çıkan filmin hayranlar tarafından çılgınca izlenmesi ve bu nedenle her filmin para getirmesi yüzünden yapımcılar seriye sürekli yeni filmler çekmiş ve bu işten de milyonlar kazanmışlardı. Bu sebeple de gelecek sene 10. film, ardındanda serinin finali olacak olan 11. film planlanmış ve yönetmen olarakta 2011'den beri serinin yönetmenliğini yapan Justin Lin seçilmişti. Fakat son anda Justin Lin'in, serinin yönetmenliğini bıraktığı açıkladı!

Hızlı ve öfkeli 10 filminin çekimlerine 2 hafta kala ünlü yönetmen Justin Lin, serinin yönetmenliğini bıraktığını açıkladı. Sebep olarak ise Vin Diesel'i gösteren Justin Lin, Diesel'den çok şikayetçi olduğunu ve bu duruma daha fazla katlamadığını söyledi. Vin Diesel'in tamamen profesyonellikten uzak olduğunu, sete sürekli geç geldiği için çekimleri aksattığını, repliklerini unuttuğunu ve karakteri çok aykırı şekilde canlandırdığını iddaa eden Justin Lin, bu ve bunun gibi profesyonel olmayan davranışlardan çok yorulduğunu söyledi. 



Serinin yapımcısı Universal, Justin Lin'e hem Hızlı ve Öfkeli 10 hemde Hızlı ve Öfkeli 11 filmlerini yönetme görevi vermişti. Serinin finali olacak bu iki filmin ise, önceki filmlerde olduğu gibi tüm ekibe çok iyi bir para kazandıracağı öngörülüyordu. Bu durumda ise filmlerin yönetmeni olarak Justin Lin'in bu iki filmden en az 50 milyon dolar gibi büyük bir para kazanacağı söylenebilir. Fakat Justin Lin, tüm bu paraya rağmen serinin yönetmenliğini bıraktı. Bu ise Justin Lin'in gerçekten Vin Diesel'e daha fazla katlanamadığının göstergesi olarak izleyicilere bir örnek oldu. 

Vin Diesel'in profesyonel dışı davranışlarının tek etkisi Justin Lin'in seriyi bırakması olması. Daha önceki senelerde Diesel'in bu davranışları nedeniyle Dwayne Johnson ile de araları bozulmuş; bu sebepten ötürü de filmlerin düzeni değistirilmek zorunda kalınmıştı. Diesel'in davranışlarının sebep olduğu tüm bu olaylar karşısında Universal'ın oyuncuya bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise henüz belli değil. Justin Lin'in seriye geri dönüp dönmeyeceği yoksa seriye başka bir yönetmenin mi seçileceği gibi sorular ise yine aynı şekilde cevapsızlığını korumakta.


Yorumlar (0)