Anasayfa > Haberler > Hızlı ve Öfkeli Ne Zaman Bitecek?

Hızlı ve Öfkeli Ne Zaman Bitecek?

Film 3 ay önce Hızlı ve Öfkeli Ne Zaman Bitecek?

2001 yılında çıkan ilk filmin ardından kadro, bütçe ve gişe olarak giderek yükselen Hızlı ve Öfkeli(Fast and Furious) serisi özellikle serinin beşinci filmi itibari ile daha polisiye bir hal almış ve Paul Walker ölüm haberi sonra hem bambaşka bir yapıya geçmiş hemde zaman içinde elde ettiği başarılı yolculuğundan şaşmaya başlamıştı.

Devam eden süreçte Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elda, Kurt Russell, Charlize Theron gibi isimlere de kadrosunda yer veren seri için iki filmlik bir final düşünülüyordu. Ancak final serisinin ilk kısmı olan Hızlı ve Öfkeli 10(Fast X) tüm seri içinde ki en düşük değerlendirme puanına sahip filmlerden biri olmuş ve gişede kötü bir sonuç almıştı. Buna rağmen Vin Diesel, finalin belirlendiği şekilde herhangi bir kayma olmadan 2025 yılında son bulacağını açıklamıştı. Hızlı ve Öfkeli 10(Fast X) filminde Dante karakterine hayat veren Jason Momoa ise yakın zamanda yaptığı bir konuşma da Diesel'in tersine bir söylemde bulundu.

Jason Momoa yaptığı açıklamada gelecek film için zaten bütün fikirlerini ortaya koyduğunu ifade ederek her şeyin nasıl sonuçlanacağını görmeyi merakla beklediğini ancak belirlenen bir tarih olmasına rağmen henüz herhangi bir senaryo görmediğini söyledi.

Hızlı ve Öfkeli 10(Fast X) filmi ile birlikte onaylanan serinin final yapımı için prodüksiyonun devam ettiği ifade edilse de Universal Stüdyolarının yeni bir taslak istediği yönünde çıkan haberler Jason Momoa'nın da yapmış olduğu açıklamalar ile birleştiğinde filmin gerçekten de belirlenen tarih olan 4 Nisan 2025 yılında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği sorularını beraberinde getiriyor.


Yorumlar (0)