Anasayfa > Haberler > Hızlı ve Öfkeli 9 Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

Hızlı ve Öfkeli 9 Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

Fragman 3 yıl önce Hızlı ve Öfkeli 9 Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı!

İlk olarak 2001 senesinde çıkan ilk filmden günümüze kadar içine bir çok ünlü oyuncu ekleyerek devam eden film serisi Fast and Furious'un yeni filmi F9'dan ikinci bir resmi fragman geldi!

2001 senesinde Paul Walker ve Vin Diesel ikilisi ile seriye başlayan ve günümüze gelene kadar içerisine pek çok ünlü oyuncuyu dahil eden film serisi Fast and furious, son dönemlerin en çok konuşulan film serilerinden biri olmayı başardı. İlk film ile başlayan sokak yarışları konseptini her filmde genişleterek daha büyük bir konu belirleyen film serisinin son çıkacak filmi F9'dan ikinci bir fragman yayınlandı. 2017 senesinde çıkan ve başrollerini Jason Statham ile Dwayne Johnson'ın üstlendiği Spin-Off (ara devam filmi) olan Hobbs&Shaw filminin devamını işleyecek F9 filmi, izleyiciyi aksiyona doyuracakmış gibi duruyor. Adından da anlaşılacağı üzere, film serisinin en önemli özelliği filmlerinin bol aksiyona ve hıza ev sahipliği yapıyor olması. Bu devasa aksiyonu her filmde daha çok büyüten ve kadroya yeni oyuncular ekleyerek süsleyen Fast and Furious serisi, bu seferde yeni filmi ile birlikte bu kadroya ünlü aksiyon oyuncusu John Cena'yı katıyor.


Fragmandan anlaşılacağı üzere, Hobbs&Shaw filminde gösterilen siber teröristlere çalışan bir karakteri oynayan John Cena, F9'un ana kötüsü olacak. Fast&Furious 5 filminde ki ana kötü olan Dwayne Johnson'ın ve Fast&Furious 8 filminin ana kötüsü olan Jason Statham'ın bir sonraki filmlerde ekibe dahil olduğu göz önünde bulundurulduğunda, John Cena'nın karakterinin de ekibinin yeni üyesi olacağı çıkarımını yapabiliriz. Fragmanda da gösterdiğini üzere pek çok ünlü oyuncuya ev sahipliği yapan filmin kadrosu yine oldukça zengin. 2006 senesinden bu yana Fast and Furious filmlerini yöneten ve serinin son filmi olacak olan Fast&Furious 10’u da yönetecek olan Justin Lin'in, bu harika kadro ile ortaya çıkaracağı filmin güzel olup olmayacağı konusu ise merak konusu. İçerisinde Charlize Theron, Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel, John Cena ve pek çok ünlü oyuncu barındıran F9'un konusu ise, önceki filmlere bir hayli benzemekte. Büyük bir kötünün bir anda ortaya çıkması ve ekibin bu kötüyü durdurmak için bir araya gelmesi ile başlayan filmler, bugüne kadar sürekli kötünün ekibe katılması ile son bulmuştu. Bu klişe kalıplardan çıkması ve daha orjinal bir konu sunması beklenen yeni filmin, bu beklentileri karşılayıp karşılamayacağı ise hala sırrını koruyor.

2001 senesinden bu yana, yapımcı ve yayıncı firma olan Universal Pictures'a 5.8 milyar doları aşkın bir para kazandıran Fast and Furious serisinin, yeni çıkacak F9 ve Fast and Furious 10 filmleri ile firmaya para kazandırmaya devam etmesi bekleniyor. Justin Lin'in yönetmenliğini üstlendiği yeni Fast and Furious filmi F9, 25 Haziran 2021 tarihi ile izleyiciler ile buluşacak. Yeni çıkan filmler ve diziler hakkındaki tüm detay ve incelemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)