Anasayfa > Haberler > Hitman Bodyguard'ın Devam Filmi Geliyor!

Hitman Bodyguard'ın Devam Filmi Geliyor!

Film 3 yıl önce Hitman Bodyguard'ın Devam Filmi Geliyor!

2017 senesinde çıkan ve Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek gibi oyuncuların yer aldığı Hitman Bodyguard filmi, izleyenlerin çoğu tarafından beğenilmişti. 60 milyon dolar bütçe ile çekilip yaklaşık 180 milyon dolar hasılat elde etmeyi başaran Hitman Bodyguard'ın devam filmi duyuruldu!

Yönetmenliğini Patrick Hughes'ın yaptığı ve başrollerin de ise Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın yer aldığı ilk filmin beğenilmesinin ardından yapımcı firma, ilk filmin devam filmi olan Hitman's Wife's Bodyguard filmini duyurdu. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek üçlüsünün yer alacağı devam filminin prodüksiyonunu ise ilk filmde olduğu gibi Tom O'Connor ve Philip Murphy üstlenecek. Senaryosu Patrick Hughes tarafından yazılan Hitman's Wife's Bodyguard filminin yönetmenliğini ise yine Patrick Hughes yapacak. 

Devam filmi haberi resmi olarak pazartesi günü, ilk filmin yapımcı firması olan Lionsgate'in, dağıtım Başkanı olan Ron Schwartz tarafından yapıldı. Açıklamasında; "Bu, ilk filmden daha fazla komedi ve daha heyecan barındıran bir aksiyon filmi olacak! Bu tarz bir  yaz aksiyon filmi harika." sözlerini kullanan Schwartz, Hitman' Wife's Bodyguard filmi hakkındaki beklentileri arttırdı.

16 Haziran günü yayınlanması planlanan devam filminin, en az ilk film kadar başarılı olması bekleniyor. Hitman's Wife's Bodyguard ve buna benzer tüm filmler için sitemizi takip edebilirsiniz


Yorumlar (0)