Anasayfa > Haberler > Henry Cavill'in Oynamadığı Yeni Bir Superman Filmi Geliyor

Henry Cavill'in Oynamadığı Yeni Bir Superman Filmi Geliyor

Film 3 yıl önce Henry Cavill'in Oynamadığı Yeni Bir Superman Filmi Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Deadline'ın yayınladığı habere göre yeni bir Superman filmi yapım aşamasında! Film ile ilgili çok az detay paylaşılmış olmasının yanı sıra, sizlere tüm haberlerin ve söylentilerin bir arada bulunduğu bu yazıyı yazmak istedik.

Deadline'ın haberine göre, söz konusu olan yeni Superman filmi, Star wars, Star Trek, Man in Black gibi yapımlarda çalışmış olan J.J. Abrams'ın yönetmenliğini üstlenmesinin yanı sıra, yapımcı şirket olarakta yine J.J. Abrams'ın kurduğu Bad Robot Productions'ın yapımcılığını üstlendiği bir film olacak. Filmin senaristliğini ise, Marvel'da Black Phanter ve Captain America çizgi romanları gibi bir çok işe imzasını atmış olan Ta-Nehisi Coates'ın üstleneceği söyleniyor.

Filmin hangi hikayeyi konu alacağı, aynı oyuncularınında belli olmadığı gibi tam bir muamma. Filmin aynı Joker filminde olduğu gibi, diğer DC filmlerinden ayrı bir evrende tek başına geçeceği söyleniyor. Hakkında çok az bilgi paylaşılan yeni Superman filminin başrol oyuncusunun ise Henry Cavill olmayacağı kesin gözüyle bakılıyor. Yeni bir oyuncunun Supermen karakterine hayat vereceği bu filmde, karakterin origin hikâyesini mi yoksa farklı bir macerasını mı konu alacakları belirsizliğini koruyor.

Bahsi geçen Superman filmi hakkında ortalıkta dolaşan bir diğer söylenti ise, Warner Bros'un, karakteri Michael B. Jordan'a oynatmak istiyor olduğu söylentisidir. Karakterin beyaz, bahsi geçen oyuncunun ise siyahi olması, bu durumunda karakterin ruhuna ters olduğunu düşünen Supermen hayranlarının, bu olaya bir hayli karşı olduğunu gösteriyor.

Supermen gibi origin hikâyesi beyaz perdeye aktarılmış olan bir karaktere tekrar origin hikaye ile sinemaya yansımalarının pek mantıklı bir karar olmadığını, fakat konudan çok, kaliteli bir iş yapmalarının önemli olduğunu düşündüğümüzü belirterek, yeni Superman filminin umarız iyi olmasını dileriz.


Yorumlar (0)