Anasayfa > Haberler > Henry Cavill, Bir Başka Oyunun Dizisinde Oynamak İstiyor

Henry Cavill, Bir Başka Oyunun Dizisinde Oynamak İstiyor

Dizi 3 yıl önce Henry Cavill, Bir Başka Oyunun Dizisinde Oynamak İstiyor

Henry Cavill’in oyunlara olan ilgisi ve sevgisi neredeyse herkes tarafından bilinmekte. Kendisi, röportaj ve talk showlardaki açıklamalarında da bunu çokça belirtmişti. Netflix’in “Witcher” dizisinde başrol Geralt Of Rivia (Rivialı Geralt)’yı oynamak istemesi ve rolü kapmasında da Cavill’in “gamer”lığının büyük bir etkisi var.  

İkinci sezonu 17 Aralık’ta izleyiciyle buluşan Netflix’in Orijinal Dizisi “Witcher”ın galası geçtiğimiz günlerde Madrid’de yapıldı. Kırmızı halıda boy gösteren oyuncuların şıklığı ve neşesi gözlerden kaçmadı. Kırmızı halıda Henry Cavill’i yakalayan GameReactor’ün yaptığı röportaj ise biz oyunculara ve film-dizi severleri heyecanlandırdı diyebiliriz. 

Kendisine, Witcher’ın 2.sezonu ile alakalı sorulan soruları cevaplandırdıktan sonra, Cavill’e biraz daha eğlenceli bir soru soruldu. Kendisinin ne denli bir oyun sevdalısı olduğu bilindiği için kendisine: “Netflix’in yapacağı başka hangi oyun serisinin filminde veya dizisinde rol almak istersin?” sorusu soruldu. Bu soru üzerine Cavill’ın cevabı bize “Nasıl olurdu acaba?” dedirtti. Cavill:” Bu aslında zor bir konu. Çünkü bunu yaparken hem firmaları hem de o fikrin sahibinin birlikte hareket etmesi gerekiyor, ki bu da zor bir şey. O yüzden kendimi köşeye sıkıştırmak istemem, ancak etrafta çokça güzel oyun var. Açıkçası, Red Dead Redemption 2 oynamaya daha yeni başladım -biliyorum biraz geç kaldım- ancak oynarken baya eğleniyorum. O tarz bir proje filme çevrilseydi gerçekten eğlenceli olabilirdi.” 

Cavill sözlerini bu şekilde sonlandırırken bize de şimdilik hayalet etmekten ve heyecanlanmaktan başka bir şey kalmıyor. Bilindiği gibi Amazon, Mass Effect dizisini geliştirme aşamasında ve Henry Cavill'in bu dizide olacağına dair dedikodular hayli çok. Oyun sever aktörün bu isteği bakalım karşılık bulacak mı?  

1899’da geçen ve kovboy temasına sahip Red Dead Redemption 2’yi beyaz perde izlemek gerçekten eğlenceli olabilir, hele ki oyunun başrolü Arthur Morgan’ı Henry Cavill canlandırırsa...


Yorumlar (0)