Anasayfa > Haberler > Hazine Avı Disney+'da Devam Ediyor!

Hazine Avı Disney+'da Devam Ediyor!

Dizi 3 yıl önce Hazine Avı Disney+'da Devam Ediyor!

Jon Turteltaub'un yönetmenliğini üstlendiği ve büyük bir hit olmayı başaran 2004 yapımı National Treasure (Büyük Hazine) filminin evreni genişlemeye devam ediyor.  Başrolünü Nicolas Cage'in üstlendiği ve 2 filmden oluşan ünlü serisinin Disney+ dizisi olacağı açıklandı.

2004 yılında çıkan ilk film ile oldukça beğenilen ve 331 milyon dolar hasılat kazanan National Treasure filminin ardından Disney büyük bir başarı yakalamıştı. Kısa bir süre sonra yine aynı kadro ile 2007 yılında çıkan devam filmi olan National Treasure: Book of Secrets filmini hazırlayan Disney, eleştirmenler tarafından fazla beğenilmese de bu film ile 457 milyon dolar hasılat yaparak tekrar zirveleri oynamayı başarmıştıı.

Orjinal serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer ve orijinal yazarlar olan Marianne ile cormac Wibberley'ın yer alacağı National Treasure dizi projesinin ilk sezonunun 10 bölüm olacağı açıklandı. Henüz yapım aşamasında olan dizinin yönetmenliğini Mira Nair üstlenecek. Oyuncu kadrosu henüz bilinmeyen dizinin, eski karakterleri konu almayacağına kesin olarak bakılıyor.

Dizinin başka bir genç macera perest olan Jess Morales karakterine odaklanacağı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte eski serinin ana odağı olan ve Nicolas Cage tarafından canlandırılan Benjamin Gates karakterinin hazine avlarına liderlik etmeyeceği netlik kazanmış oldu. 

Henüz hangi aktör tarafından canlandırılacağı belli olmayan Jess Morales karakterine odaklanacak dizinin konusu ise, Jess Morales'in köklü ailesinin eski mirasını aramasına odaklanıyor. "Çeşitli arkadaş grubuyla birlikte gizemli aile tarihini ortaya çıkarmak ve kayıp hazineyi kurtarmak için tehlikeli maceralara atılan yirmi yaşında bir hayalperest" olarak tanımlanan Jess Morales karakterinin, bu yolda çeşitli tehlikeler ve maceralar atlatacak gibi görünüyor..

Nicolas Cage'in canlandırdığı Benjamin Gates karakteri yerine Jess Morales karakterine odaklanacak olan dizinin, orjinal National Treasure filmleri ile aynı evrende geçeceği onaylandı. Ufak bir ihtimal de olsa Nicolas Cage'in Benjamin Gates karakterini kısa da olsa görme ihtimalimizin olduğu dizinin, içerisinde bu ve bunun gibi çeşitli sürprizler barındırabileceğini umuyoruz.

Henüz yapım aşamasında olan National Treasure dizisi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)