Anasayfa > Haberler > Hayden Christensen, Dizi İçin 15 Kilo Verdi!

Hayden Christensen, Dizi İçin 15 Kilo Verdi!

Ünlü 2 yıl önce Hayden Christensen, Dizi İçin 15 Kilo Verdi!

1995 ve 2005 yılları arasındaki Star Wars filmlerimden yaklaşık 17 yıl sonra Anakin Skyvalker ekranlara geri döndü. Peki neler değişmişti?

17 yıllık bir süreden sonra Ewan McGregor ve Hayden Christensen Obi-Wan Kenobi dizisi için biraraya geldiler. Ancak ikisi de bir hayli yaşlanmış ve kilo almışlardı. Oysaki dizi ise Order 66'ten on yıl sonrasını anlatıyordu. Bu yüzden oyuncular karakterler için biraz yaşlı ve kilolu kalıyordu. Yaşlanma bir şekilde göz ardı edilebilirdi ancak kilo konusu o kadar kolay çözülmeyecekti. Hayden Christensen yakın zamanda yaptıgı bir röportajda;



"Bence bu süreç benim için çok önemliydi. Fiziksel olarak tekrar o karakter olmaya ihtiyacım vardı. Mümkün olduğu kadar çok kalori yaktım. O [Darth Vader] takımını doldurmak için 14 ya da 15 kilo verdim." şeklinde açıklama yaptı. Anakin Skyvalker'ı canlandırdığı üçlemede hem genç hem de zayıftı. Bu yüzden kostümün içine girmek sorun olmuyordu ancak Hayden bu vücudunu koruyamadığı için Obi-Wan Kenobi dizisi için spor yapmata başladı. Ayrıca açıklamalarına;

"Baba bedeni olayından kaçınmaya çalışıyorum. Bitirdikten sonra o Vader vücudunu korumaya çalışıyordum. Ama dürüst olmak gerekirse, hemen hemen eski diyetime geri döndüm. Ondan sonra biraz sönük kaldım." diye ekliyor. 

Film ve diziler için kilo vermenin en başarılı örneği Christian Bale olabilir ama Hayden Christensen'ın başarısı da inkar edilemez.


Yorumlar (0)