Anasayfa > Haberler > Harrison Ford Emekli Oluyor! Bu Son Filmi!

Harrison Ford Emekli Oluyor! Bu Son Filmi!

Ünlü 2 yıl önce Harrison Ford Emekli Oluyor! Bu Son Filmi!

Efsanevi besteci John Williams, Indiana Jones 5 filminin kendisinin de, Harrison Ford’un da muhtemelen son filmi olacağını söyledi.

The Associated Press ile yaptığı röportajda John Williams, “Benden biraz daha genç olan Harrison Ford’un son filmi olacağını duydum. Ben de ‘Indiana Jones 5’ üzerinde çalışıyorum, belki benim de son filmim bu olur.”

Harrison Ford, Indiana Jones 5’in son filmi olacağını kamuoyuna açıklamadı. Ancak Williams ile birlikte bu olasılığı tartışmışlar gibi görünüyor. Ford, “Herhangi bir faaliyeti yok ediyormuş gibi görünmek istemiyorum.” dedi kıkırdayarak. “Tenis oynamayı bilmiyorum ama belki bir gün oynayabilirim.”.John Williams, bir Star Wars filminin yaklaşık altı aylık bir çalışma gerektirdiğini ve bunun, kendisi için çok uzun bir zaman olduğunu açıkladı. Bunun yerine Williams, Emanuel Axe için yazdığı, piyano konçertosu içeren, kendi müziği üzerine çalışmayı tercih ederdi.



Efsanevi besteci John Williams, Indiana Jones 5 ile kariyerini noktalarsa, Disney ve Lucasfilm, yerine yenisini getirmek için uzun bir süre uğraşması gerekir. 
Harrison Ford’un uzak galaksiyle ilişkisi John Williams’a göre daha sınırlı. Ford, en son Star Wars: The Force Awakens’ta görünmüştü ve uzun zamandır beklenen Han Solo dönüşünü gerçekleştirmişti, ancak oğlu Kylo Ren tarafından öldürülmüştü.

Ford, uzun zamandır Star Wars filmlerini eleştiriyor. Ancak Indiana Jones’a olan sevgisi çok daha kalıcı. Ford’un fötr şapkasını ve kırbacını bir kenara bırakma düşüncesi çok daha şaşırtıcı bir olasılık.

Indiana Jones 5’in, 30 Haziran 2023’te vizyona girmesi planlanıyor.


Yorumlar (0)