Anasayfa > Haberler > Halo'nun 2. Sezonu Büyük Bir Olayı Anlatarak Başlayacak!

Halo'nun 2. Sezonu Büyük Bir Olayı Anlatarak Başlayacak!

Dizi 4 ay önce Halo'nun 2. Sezonu Büyük Bir Olayı Anlatarak Başlayacak!

Yönetmen Otto Bathurst, Sezon 2'nin "Halo" evrenindeki büyük bir olay ile başlayacağını söyledi. Paramount+'ın yapımcılığını yaptığı Halo dizisinin 1. sezonu büyük bir başarı elde etmişti. İlk bölümde izleyiciler, Master Chief karakterini ve Silver Team'in Covenant istilasına karşı savunma yaptıkları bir sahneyi izleyerek diziye giriş yapmışlardı.  Açılış sahnesinin aksiyon dolu olmasının yanı sıra, Chief'in çocukluk anılarını, gezegen üzerinde bir kalıntıya dokunarak geri kazanmaya başlaması ile bölüm şekillenmiş ve ilk sesonun neye benzeyeceğini izleyicilere aktarmıştı. 2. sezon için ise yönetmen Otto Bathurst, izleyicileri başka bir açılış sahnesiyle etkilemeyi umuyor.

Şu ana kadar, Halo dizisi, oyunların tarih çizelgesinden farklı bir zaman çizelgesinde işlenmişti. Yaratıcı ekip diziye "Silver Zaman Çizelgesi" adını verdikleri çizelge üzerindeki çeşitli öğeleri hazırlayarak diziyi oluşturmuşlardı. Bu durumun, ikinci sezonda da devam edeceği kesinleşmiş oldu. Yönetmen Bathurst, 2. sezon için oyun serisindeki en önemli olaylardan birini göstererek sezona başlamak istediğini söyledi. Bathurst şunları söyledi:  "1. sezonun açılış bölümü epic olacak. Büyük bir gösteri, büyük bir savaş değil fakat  büyük bir gösteri olacak. Bu, kanon tarihinde gerçekten büyük bir anı ve Halo dünyasındaki büyük bir olay. Bu yüzden kesinlikle bir 'Oh tanrım, ne sahneydi' denmesini isterim."

Yönetmenin yaptığı açıklamadan sonra akıllara gelen şey, Reach'in Düşüşü oldu. Reach'in Düşüşü, sadece franchise tarihindeki kritik bir an değil, aynı zamanda diziyi tamamen değiştirecek bir olay olarak tanımlanabilir. Dizinin hikaye noktalarından birinde, Şef, Makee karakteri ile ilişkisi nedeniyle gezegeni kendi hatalarıyla neredeyse mahvetmiştir. Bu olay ise çoğu karakteri ve olayı değiştirmiştir. Yönetmen Bathurst'un, dizinin ikinci sezonunun açılışı için bahsettiği olayın, bu olay olması kuvvetle muhtemel.

Heyecanla beklenen Halo dizisi, 8 Şubat tarihinde 2. sezonu ile Paramount+'ta yerini alacak.


Yorumlar (0)