Anasayfa > Haberler > Hakkında Yayılan Dedikoduları Onayladı!

Hakkında Yayılan Dedikoduları Onayladı!

Ünlü 1 ay önce Hakkında Yayılan Dedikoduları Onayladı!

Steven Spielberg'in önemli yapımlarından biri olan Kutsal Hazine Avcıları için yıllardır süre gelen doğrulanmamış bir anlatı kulaktan kulağa tüm dünyaya yayılmayı başarmıştı. Bu anlatıya göre filmde Indy karakterine hayat veren Harrison Ford, Kahire pazarında kılıç kullanan bir suikastçi ile uzun bir dövüş sahnesi çekecekti. Sahnenin çekileceği gün hasta olan Ford, uzun bir dövüş sekansı yerine silahını çıkarıp bu suikastçiyi vurarak etkisiz hale getiriyordu. İşte bu anlatının doğruluğuna dair açıklama yapımda yer alan bir başka oyuncu olan John Rhys-Davies'ten geldi.

Amacı Ahit Sandığını Nazilerden önce bulmak olan arkeolog ve maceracı Indiana Jones'un mücadelesini izlediğimiz bu filmde John Rhys-Davies, Sallah karakterine hayat veriyordu. Yakın zamanda bir röportaj veren Rhys-Davies mide rahatsızlıkları ile ilgili anlatılan hikayenin doğruluğunu onayladı.

Muhtemelen dizanteri veya difteriden ölmek üzere olduğu günleri hatırladığını ifade eden Rhys-Davies, kustuğu ve dışkaladığı karıncalar ile dolu olan bir yatakta yatmak zorunda kaldığını anlattı. Bir ara gerçekten ölmek istediği söyleyen Rhys-Davies ateşinin oldukça yükseldiğini ve bu süreçte 22 kilo verdiğini de ekledi.

Rhys-Davies devam eden süreçte kampta bulunan doktorlarının dahi benzer şikayetlerde bulunduğunu söyleyerek nasıl adeta çaresiz kaldıklarından bahsetti. Yoğun bir sıvı takviyesi sonucunda bir iyileşme sürecine giren Rhys-Davies bundan sonra cesaretim bir daha asla eskisi gibi olmadı diyerek bu hastalık sürecinin hayatını nasıl etkilediğini açıkça ifade etti.

 


Yorumlar (0)