Anasayfa > Haberler > Guardians of the Galaxy 3'ün Sonu Kesinleşti; High Evolutionary Hayatta!

Guardians of the Galaxy 3'ün Sonu Kesinleşti; High Evolutionary Hayatta!

Film 11 ay önce Guardians of the Galaxy 3'ün Sonu Kesinleşti; High Evolutionary Hayatta!

James Gunn'ın son Marvel filmi ve aynı zamanda son Guardians filmi olan Guardians vol.3 geçtiğimiz aylarda izleyicilerin karşısına çıkarak büyük beğeni toplamıştı. Karakterlerin derinliklerine inerek güzel bir hikaye eşliğinde iyi bir film olmayı başaran Guardians 3 filmi, tam anlamıyla belli olmayan bir şekilde sona ermişti. Filmin finalinde Guardians ekini ayrılmış ve herkes kendi yoluna bakmıştı. Fakat bir konunun ucu açıktı; filmin baş kötüsü olan High Evolutionary hayatta mıydı?

Geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden filmin sonunda ne olduğunu açıklayan James Gunn, bu konuya açıklık getirdi. Filmin after-credit sahnelerinden birine, bu konu hakkında bir sahne çektiğini söyleyen Gunn, bu sahneyi açıklayarak filmin sonuna açıklık getirdi. Gunn, filmin sonunda Drax'ın, filmin kötüsü olan High Evolutionary'i taşıdığı bir sahne eklediğiniz açıkladı!

High Evolutionary'nin gemisinin patlatılarak yok edildiği ve Guardians'ın kazanarak son bulduğu film, Gunn'ın yeni açıklamasıyla birlikte daha da ilginç bir hâl aldı. Gunn, filmin sonuna, Drax'ın High Evolutionary karakterini, patlayan gemiden son anda çıkararak kurtardığı bir sahne eklediğini söyledi. Bu sahnenin yanı sıra, Drax'ın High Evolutionary'i, Knowhere'da yer alan hapishaneye tıktığı ve Rocket ile High Evolutionary karakterlerinin bakıştığı bir sahnenin de, film içerisinde yer aldığı iletilti. 

Peki bu son neden bu kadar önemliydi? High Evolutionary karakterinin ölmemiş olması, hatta Guardians tarafından ölümden kurtarılarak hapishaneye tıkılmış olması önemliydi. Çünkü böyle bir son, karakterlerin derinliklerinde yatan iyilik yapma isteğini dışarı çıkarmaktadır. Rocket'ın, hayatını etkileyen ve ona işkence eden bir karakteri öldürmek yerine, adalet için onu hapse atması, yine aynı şekilde Drax'ın bu karakteri kurtarmak için hayatını tehlikeye atması, Guardians ekibinin ilk filmden bu yana çok yol aldığının bir göstergesi olmakta. Gunn'ın bu sahneleri niye filme eklemediği ise bilinmemekte. Peki sizce bu sahnelerin filme eklenmesi iyi mi olurdu yoksa tam aksine kötü mü?


Yorumlar (0)