Anasayfa > Haberler > Görevimiz Tehlike Filmlerinden Kötü Haber

Görevimiz Tehlike Filmlerinden Kötü Haber

Film 2 yıl önce Görevimiz Tehlike Filmlerinden Kötü Haber

Uzun yıllardır devam eden ve oldukça çok sevilen casus filmi Görevimiz Tehlike’nin şansı yaver gitmiyor. Pandemiden en çok etkilenen filmler arasında olan Görevimiz Tehlike’yi bir süre daha göremeyeceğiz. Peki neden?

Pandeminin başlaması ile birçok film bu sağlık durumundan etkilenerek ertelendi. Bunlar arasında beklenen onlarca film vardı. Daha sonra sağlık durumlarının daha stabil olduğu bir döneme girildi. Ertelenen filmler yayınlanırken Görevimiz Tehlike filmi dördüncü kez yayın tarihini erteledi. Üstelik bu sadece Görevimiz Tehlike 7 filmini değil bir sonraki Görevimiz Tehlike 8 filmini de etkiliyor. Yapımcı firma Paramount Pictures iki filmin de ertelendiğini bilgisini paylaştı. Paylaşılan bilgiye göre “Görevimiz Tehlike 7” filmi 14 Temmuz 2023 tarihine ertelenirken Görevimiz Tehlike 8 filmi 28 Haziran 2024 tarihine ertelendi. Diğer filmler sadece bir iki kez ertelenirken Görevimiz Tehlike filmleri neden erteleniyor sorusunun cevabı aslında oldukça basit.

Bu yıl Görevimiz Tehlike setinde birçok olay yaşandı. Tom Cruise, pandemi önlemlerine dikkat etmeyen set çalışanları ile küfürleşmeye kadar giden kavgalar etti. Hatta bu durum sızdırılınca büyük bir olay olmuştu. Çok büyük bir ekibin olması, film ekibinin sahnelerin tamamına yakınını CGI olmadan yapmak istemesi ve sette onlarca dublörün olduğu tehlikeli sahnelerin çekimi bu durumu en çok etkileyen unsurlar. Her filmde olduğu gibi bu filmde de Tom Cruise, yüzlerce paraşüt atlayışı yaptı ve motor ile onlarca kez uçurumdan aşağı uçtu. Bununla birlikte sahnelerin çekimleri için çok fazla ülke değiştiriliyor. Bazı ülkeler yurtdışından giriş yasağı koyduğu için çekim tarihleri sürekli erteleniyor. Kısa bir sahnenin çekimleri bile bu kadar uzun sürerken filmin sürekli ertelenmesi doğal gibi görünüyor.

“Görevimiz Tehlike 7” ve “Görevimiz Tehlike 8” filmlerinde de Tom Cruise’un canlandırdığı Ethan Hunt’ı göreceğiz ancak seriyi devam ettirmek isterlerse Tom Cruise’un oynayıp oynamayacağı, daha doğrusu oynamak isteyip istemeyeceği henüz belli değil. Yine Paramount Pictures’un yaptığı ve başrolünde Tom Cruise’un olduğu Top Gun: Maverick filmi, erteleme olmaksızın 27 Mayıs 2022’de vizyona girecek.


Yorumlar (0)