Anasayfa > Haberler > Godzilla'nın Yeni Filmi Ve Yeni Düşmanı!

Godzilla'nın Yeni Filmi Ve Yeni Düşmanı!

Film 2 yıl önce Godzilla'nın Yeni Filmi Ve Yeni Düşmanı!

Devasa canavarların savaşı devam ediyor. Kong ve Godzilla’nın arasındaki kavga henüz bitmemiş olabilir veya yeni bir düşmana karşı tekrar bir araya geliyor olabilirler. İşte maceranın devamı…

Pandeminin ortasında çıkan bir film vardı ki insanları sağlık sorunlarından uzaklaştırarak heyecanlanmasına sebep olmuştu. İşte o film Godzilla vs Kong’du. 2014 yılında vizyona giren Godzilla filmi ile uzun zamandır unutulup giden bir hikaye yeniden canlandırılmıştı. Film bitimlerinde gösterilen sahnelerle ilk önce Godzilla ile Ghidorah arasındaki savaş için bekleyiş başlamıştı. Bu sırada Brie Larson, Samuel L. Jackson ve Tom Hiddleston’un başrolde olduğu Kong: Kafatası Adası filmi vizyona girdi. Kong: Kafatası Adası filmi çok beğenilmişti ancak sürpriz bir sahnenin gösterimi ile  Godzilla ve Kong’un aynı evrende oldukları, günün sonunda da kavgaya tutuşacakları duyurulmuştu. Bu durum seyircileri çok sevindirmişti. Er yada geç bir Godzilla ve Kong savaşı yaşanacaktı.

Pandemi ile işler biraz aksasa da 2021 yılında Godzilla vs Kong filmi vizyona girdi. Film her ne kadar izleyiciler arasında tartışmalı olsa da gişe rekorları kırmayı başardı. Bu sefer bitmiş olabilirdi çünkü diğer filmlerde olduğu gibi bir post credit veya after credit sahnesi koyulmamıştı. Yönetmen de “Sonraki filmde canavarların tarihini ve gizeminin çözülmesini hatta daha ileriye taşındığını görmek isterim.” diyordu. Bekleyiş bitti.

Godzilla vs Kong filmi görseli...

İsmi açıklanmayan bir Godzilla filminin çekimleri gelecek yıl Avustralya’da başlayacak. Çekimlerde kullanılacak büyük stüdyoların kurulması için planlama başladı. Film hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da Godzilla evrenindeki kötü canavarlar biliniyor. Birçok hayranın söylemine ve sızdırılan bilgilere göre sıradaki Godzilla filminin kötü canavarı Destoroyah olacak. Destoroyah’ın ünü çok iyi değil çünkü kendisi Godzilla katili olarak biliniyor. 


Destoroyah, aslında yapay bir yolla gelişmiş olan bir yaratık. Bu gelişime sebep olan şey insan yapımı Oxygen Destroyer isimli bir bombadır. Godzilla: Canavarlar Kralı filminde okyanusun ortasında Godzilla ile Ghidorah arasındaki savaşı bitirmek için ordunun Oxygen Destroyer isimli bombayı kullandığı görülüyor. Bu bomba yardımıyla Destoroyah doğuyor. Destoroyah sadece bir kez filmlerde görünmüş olsa da Godzilla’ya en çok zarar veren canavarlar arasında yer almaktadır. Filmin 2024 yılında vizyona gireceği tahmin ediliyor.


Yorumlar (0)