Anasayfa > Haberler > Glen Powell The Dark Knight Rises Hakkında Konuştu

Glen Powell The Dark Knight Rises Hakkında Konuştu

Ünlü 3 ay önce Glen Powell The Dark Knight Rises Hakkında Konuştu

Glen Powell, Batman: The Dark Knight Rises rolü hakkında konuştu ve filmin çekimlerinde yaşadığı komik bir anıyı paylaştı. Yönetmen Christopher Nolan'ın The Dark Knight üçlemesi, Christian Bale, Cillian Murphy, Tom Hardy, Morgan Freeman ve Anne Hathaway gibi etkileyici oyuncuları içeren bir başyapıt olmayı başarmıştı. Nolan'ın Batman filmlerinin başardığı bir diğer şey ise, genç oyunculara kariyerlerinin başında önemli bir başarı elde etme şansı vermesiydi. Bu genç oyunculardan biri ise Glen Powell'dı.

Powell, basın ile yaptığı bir röportajda esnasında, Tom Hardy'nin canlandırdığı Bane karakteri ile olan sahnesi hakkında yorum yaptı. Sahnede Powell, Gotham Borsasındaki bir tüccarı oynarken, Hardy'nin canlandırdığı Bane karakteri tarafından başını bir masaya vurulmuştu. Filmindeki kısa rolüne rağmen Powell, The Dark Knight Rises'taki zamanını mutlu bir şekilde hatırladığını söyleyerek şunları söyledi:

''The Dark Knight Rises filminde, başıma Bane tarafından masayla vurulmak... Eğer kariyerimde hiçbir şey olmasaydı, en azından Bane tarafından dövüldüğümü söyleyebilirim!''

Powell, The Dark Knight Rises'taki küçük rolüne rağmen, o zamandan beri talep gören bir yıldız haline geldi. Tom Cruise'un Top Gun: Maverick filmindeki popüler rolünün ardından Powell, yeni DC Evreni için birkaç rolde hayranların favorisi haline geldi. James Gunn'ın şu anda DC'nin geleceğini kurduğu düşünüldüğünde, Powell'ın oynayıp kendini sevdirebileceği bir çok rol olduğu rahatlıkla söylenilebilir.


Yorumlar (0)