Anasayfa > Haberler > Glen Powell Hangman Rolünü Yeniden Canlandıracak!

Glen Powell Hangman Rolünü Yeniden Canlandıracak!

Film 4 ay önce Glen Powell Hangman Rolünü Yeniden Canlandıracak!

Glen Powell, geliştirilmekte olan Top Gun 3'te Hangman rolüyle geri döneceğini doğruladı. “Top Gun Maverick”in üzerinden neredeyse 2 yıl geçti. Tom Cruise’un seriyi yeniden canlandırmasının ardından Paramount da 3. film için yeşil ışık yaktı. Konuyla ilgili ayrıntılar henüz yetersiz ve vizyon tarihi açıklanmamış olsa da “Top Gun 3”te, hayranların sevdiği bir karakter yer alacak: Glen Powell'ın ukala ama yetenekli Hangman'ı.

Variety ile konuşan Powell, kısa süre önce Top Gun 3'ün geleceğini doğruladı ve beklenen üçlemede Hangman rolünü yeniden canlandıracağını onayladı. Powell, “İnsanlar bana neler olup bittiğini biliyormuşum gibi davranıyor. Yakında bazı eğlenceli şeyler duyurulacak. Ancak bunları ben de bilmiyorum. Kosinski, Cruise ve Jerry ile sürekli iletişim hâlindeyim. Bir şeyler yapılıyor ve kulağa çok heyecan verici geliyor. Ne zaman geri döneceğimi bilmiyorum ama eminim beni bekleyen bir jet vardır.”

“Top Gun 3” filminde Miles Teller'ın Rooster'ı ve Powell'ın Hangman'ı da yer alacak. “Top Gun Maverick”te tanıdığımız Rooster'ın, geçmişiyle olan bağları onu Top Gun'da daha önemli hale getirdi.  Kendine güvensizliği yüzünden engellenen Rooster'ın aksine Hangman, Maverick ve Iceman gibi pilotlarla aynı kumaştan biçildi. Kendinden son derece emin, bu da onu zaman zaman dayanılmaz kılıyor. Ancak, hırsını yetenekleriyle harmanlayabilir. İkilinin benzerlikleri göz önüne alındığında, Hangman'in, Maverick'in halefi olduğu da tartışmasız. Eğer Top Gun bir noktada Cruise olmadan ilerlerse onun yerini Powell alabilir.


Yorumlar (0)