Anasayfa > Haberler > Ghost of Tsushima Film Olarak Geri Dönüyor

Ghost of Tsushima Film Olarak Geri Dönüyor

Film 3 yıl önce Ghost of Tsushima Film Olarak Geri Dönüyor

Dünya çapında ilk üç gün içerisinde 2.4 milyondan fazla satmayı başaran oyun konsolu PlayStation 4'ün, en çok satan oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima, John Wick serisini yönetmiş olan Chad Stahelski tarafından yönetilecek bir filme uyarlanıyor!

Sony Pictures Television ve PlayStation Productions'ın ortak projesi olacak olan Ghost of Tsushima için yeşil ışık verildi. Yönetmenliğini John Wick gibi harika aksiyon filmlerini yönetmiş olan ve bu günlerde de yeni bir Indiana Jones filmi üzerinde çalışan Chad Stahelski'nin üstleneceği bu filmin aksiyon yönünden oldukça zengin olacak gibi görünüyor.

Japonya'da ki Tsushima adasında yaşayan kabilesinin hayatta kalan son üyesi olan Jin Sakai'nin, Tsushima adasının özgürlüğü için verdiği aksiyon ve gerilim dolu savaşı konu alan oyunun, oyunculara göre oldukça iyi bir hikayesi vardı. Hikayesinin yanı sıra yılın oyunu ve en iyi anlatı ödüllerini kazanmış Ghost of Tsushima'nın, her yönü ile oyuncuları etkilemeyi başardı.

Aynı başarıyı yakalamasını beklenilen Ghost of Tsushima filminin yapımcılığını ise 87eleven Entertainment, PlayStation Productions ve Sony Pictures Television üstlenecek. Oyun ile benzer bir hikayeye sahip olacağı söylenen filmin, aynı oyunda olduğu gibi bolca kana ve aksiyona ev sahipliği etmesi bekleniyor. Kanın ve aksiyonun yanı sıra, Tsushima adasının atmosferini ve Japon kültürünü aynı oyunda olduğu gibi iyi bir şekilde yansıtması beklenen filmin, tüm bunların altından kalkmasını dileriz.

Senaryosu, kamera arkası ekibinin çoğunluğu ve oyuncu kadrosu henüz belli olmayan Ghost of Tsushima filmi hakkında, PlayStation Productions Başkanı Asad Qizilbash şunları söyledi: "Jin'in hikayesini ve vizyonunu beyaz perdeye yansıtmak için Chad Stahelski ve 87Eleven Entertainment ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Oyunlarımız için bir tutkuya sahip olan Chad gibi yaratıcı ortaklarla çalışmayı seviyoruz, hayranlarımızı ve yeni izleyicilerimizi heyecanlandıracak zengin uyarlamalar yaratabilmemizi sağlıyoruz."

PlayStation Productions, Tom Holland'ın başrolünde olduğu Uncharted filmi ve HBO için yapılan Lost of Us dizisinin yanı sıra, şimdide John Wick gibi başarılı işler çıkartmış bir yönetmen olan Chad Stahelski ile Ghost of Tsushima filmi çekiyor olması hayranlara göre çok sevindirici bir haber. Dev firmalara şuan bile rakip olmaya başlayan ve yavaş fakat emin adımlar ile sinema sektörüne açılan PlayStation Productions'ın, bu projelerde başarılı olmasını dileriz. Ghost of Tsushima ve diğer tüm oyun projelerinden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)