Anasayfa > Haberler > Game of Thrones Yaratıcılarından Yeni Bir Kitap Uyarlaması Geliyor!

Game of Thrones Yaratıcılarından Yeni Bir Kitap Uyarlaması Geliyor!

Dizi 3 ay önce Game of Thrones Yaratıcılarından Yeni Bir Kitap Uyarlaması Geliyor!

Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss, yeni bir projeye imza atıyor. Netflix'in merakla beklenen dizisi Death by Lightning'ın duyurusu geldi ve açıklanan ilk isimler dikkat çekiyor. Benioff ve Weiss, Bernie Caulfield ile iş birliği yaparak bu yeni diziyi hayata geçirecekler.

Death by Lightning, Matthew Macfadyen ve Michael Shannon'ın başrollerini paylaşacağı bir drama dizisi olarak karşımıza çıkacak. Dizi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 20. başkanı James Garfield'ın suikastının tuhaf hikayesini konu alacak. Başkanın hayranı Charles Guiteau'nun gözünden anlatılacak bu trajik olay, izleyicilere beklenmedik ve etkileyici bir deneyim vadetmekte.

Death by Lightning, Candice Millard'ın Destiny of the Republic: A Tale of Madness, Medicine, and the Murder of a President adlı kitabına dayanıyor. Kitap, 2012 yılında çıkış yapmış ve New York Times'ın en çok satanları listesine girmişti. Bu kapsamlı anlatı, Benioff, Weiss ve Caulfield tarafından diziye uyarlanacak.

Matthew Macfadyen, Succession dizisindeki performansı ile iki Emmy ödülü kazanmış deneyimli bir aktör olarak dikkat çekiyor. Aynı şekilde, Michael Shannon da George & Tammy'deki rolüyle iki Oscar adaylığı ve geçtiğimiz yılki Emmy adaylığı ile ön plana çıkmış bir isim.

Bu güçlü oyuncu kadrosu, Destiny of the Republic'in etkileyici hikayesini ekrana taşıma konusunda büyük bir umut uyandırıyor. Benioff ve Weiss'in, Game of Thrones ve Netflix'teki 3 Body Problem projelerinden sonra Death by Lightning ile dram türüne yönelmeleri, izleyicilere farklı ve ilgi çekici bir deneyim sunma potansiyeli taşıyor.


Yorumlar (0)