Anasayfa > Haberler > Galaksinin Koruyucuları Vol.3 Filmi Yönetmen ve Drax İçin Son

Galaksinin Koruyucuları Vol.3 Filmi Yönetmen ve Drax İçin Son

Film 3 yıl önce Galaksinin Koruyucuları Vol.3 Filmi Yönetmen ve Drax İçin Son

Marvel tarafından 2014 yılında çıkan Galaksinin Koruyucuları filmi, hayranlar tarafından oldukça sevilmişti. Devam filmi ile de seyirciler Galaksinin Koruyucuları ekibine oldukça bağlanmıştı. Peki sıradaki filmde neler olacak?

Avengers: Endgame filmi ile üçüncü fazını tamamlayan Marvel, dördüncü faz filmlerini kısa süre önce duyurmuştu. Bu filmler arasında Galaksinin Koruyucuları serisinin devam filmi olan Guardians of the Galaxy Vol 3’de bulunuyordu. Filmin konusunun ve senaryosunun ne olduğu bazı hayranlar tarafından yönetmene sorulduğunda “Filmlerin konuları yıllar öncesinden belirlendi” cevabı alındı. Cevabına ekleme yapan James Gunn, Galaksinin Koruyucuları Vol 3 filminin onun Marvel’da yaptığı son film olacağını söyledi. James Gunn ve Marvel’ın aralarının pek iyi olmadığı görülüyor. Çünkü James Gunn’ın sunduğu “Drax ve Mantis” filmi için de onay verilmemiş hatta umursanmamıştı ancak bu film için James Gunn ve galaksinin koruyucuları ekibinden Drax’ı canlandıran Dave Bautista oldukça heyecanlanmıştı. 




Ayrıca geçtiğimiz günlerde Marvel’ın yayınladığı “Marvel Studios Filmlerini Kutlama Zamanı” videosu ile dördüncü faz filmleri tekrar gündeme geldi. DigitalSpy’ın Dave Bautista ile yaptığı röportajda sıradaki film ve Drax karakteri için şunları söyledi. “Dürüst olmak gerekirse, üçüncü filmin senaryosunun ne olduğunu bilmiyorum. Bir süre Drax ve Mantis filmi hakkında konuşmalar yapıldı. Aslında James Gunn'un fikriydi. Gerçekten bir Drax ve Mantis filmi yapmak istedi.Ancak studio pek ilgilenmedi. Bilmiyorum, şu anda Galaksinin Koruyucuları 3 film projem var ve bu muhtemelen Drax’ın sonu olacak.”


Bu açıklamaya göre Galaksinin Koruyucuları 3 filmi, film yönetmeni James Gunn ve Drax karakteri için bir son olacak. Galaksinin Koruyucuları Vol 3 filminin 5 Mayıs 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor


Yorumlar (0)