Anasayfa > Haberler > Furiosa Filmi Cannes'a Gidiyor!

Furiosa Filmi Cannes'a Gidiyor!

Film 1 ay önce Furiosa Filmi Cannes'a Gidiyor!

Fransız film festivali Cannes, Anya Taylor-Joy'un başrolünde olduğu ve George Miller'ın yönettiği Mad Max filminin Croisette'de dünya prömiyerini yapacağını duyurdu.

2015'te George Miller'ın Mad Max: Fury Road filmi Cannes film festivali tarafından fazlaca beğenilmişti. Bu olayın üzerinden tam 9 sene geçti ve yönetmenin devam filmi Furiosa da Cannes film festivalinde gösterime girecek.

Anya Taylor-Joy'un canlandırdığı Furiosa karakterini, Fury Road filminde Charlize Theron oynamıştı. Fury Road filminin öncesinde geçecek olan film, genç Furiosa'nın Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılmasından sonra, Büyük Motosikletçi Sürüsünün lideri Deli Dementus tarafından ele geçirilmesini ve Fury Road tiranı Ölümsüz Joe ile savaşan bir dizi yoldaşla savaşmasını konu alacak. İki kişi hakimiyet için savaşırken, Furiosa'nın hayatta kalma çabasını ve evine dönüş yolu bulma hikayesini anlatan filmin, önceki filmde olduğu gibi bol aksiyonlu olması bekleniyor. 

Filmin yönetmeni Miller, film hakkında şunları söyledi, “Bu prequel fikri kafamda on yılı aşkın bir süredir dönüp duruyor. Anya, Chris ve Tom ile birlikte Furiosa filmini paylaşmak benim için güzel bir tecrübeydi. Cannes Film Festivaline geri dönecek olmaktan fazlaca mutluluk duyuyorum. Bu filmi dünya sahnesindeki izleyicilerle deneyimlemek için La Croisette'den daha iyi bir yer yok.”

Film ilerleyen zamanlarda Cannes'da gösterime girecek ve bu gösterimle birlikte ilk yorum ve eleştirilerini alacak. En az Fury Road kadar güzel olması beklenen film, 23 Mayıs tarihinde izleyiciyle buluşacak.


Yorumlar (0)