Anasayfa > Haberler > Fast and Furious Ve Jurassic World Ortak Filmi Gelebilir!

Fast and Furious Ve Jurassic World Ortak Filmi Gelebilir!

Film 3 yıl önce Fast and Furious Ve Jurassic World Ortak Filmi Gelebilir!

1993 senesinde çıkan ilk Jurassic World ve 2001 yılında çıkan ilk Fast and Furious filmlerinden bu yana, iki film seriside yapımcı firmaları olan Universal Pictures'a milyar dolarlar kazandırıyordu. İki seri için çekilen onlarca film ile kurulan evren bir hayli ilgi çekiciydi. Fakat bu güne kadar iki serinin asla aynı evrende geçtiği düşünülmemişti.

Sinema tarihinin son zamanlarında, sinemayı Marvel ve DC gibi dev firmalar ele geçirmeye başladı. Bu dev firmaların çıkardıkları filmler ve o filmlerin hepsini birleştirmeleri bir hayli sevilmişti. Günümüz sinemasında pek çok örneğini gördüğümüz "Evren Birleştirme" olayının, Fast and Furious ve Jurassic World için de mümkün gibi görünüyor. Ne kadar ütopik bir hayalmiş gibi dursa da, iki markanın da sahibi Universal Pictures. Aynı çatı altında bulunan bu iki evrenin birleşmesi ve aynı film içerisinde bulunması ise, teknik olarak olası. 




Fast and Furious'un son çıkacak filmi olan F9'un başrol oyuncuları Vin Diesel, John Cena ve Michelle Rodriguez geçtiğimiz günlerde F9 için özel bir basın toplantısında yer aldı. Film serisinin ve karakterlerin geleceğinin konuşulduğu bu basın toplantısında oldukça heyecanlandırıcı ve ümitlendirici bazı açıklamalar yapıldı. Basın toplantısında yer alan gazetecilerden biri, ünlü aktris Michelle Rodriguez'e, Jurassic World ve Fast and Furious serilerinin sahiplerinin aynı firma olduğunu, ve iki serinin birleştiği bir filmin gelip gelemeyeceğini sordu. Bu soru üzerine oldukça heyecanlanan Rodriguez, Vin Diesel ve John Cena'nın aksine uzun bir açıklama yaptı. Rodriguez açıklamasında şu sözleri kullandı; "Bayıldım, dostum! Ben sonuna kadar varım! Dün bunu konuşuyorduk. Çok komik, ama dün ben bunu konuşuyordum. Büyük şirketler çok büyüdüklerinde birbirleriyle böyle yaparlar. Sahip oldukları markaları birbirleri ile birleştirmek çok güzel bir şey. Ama buna engel olan tek şey avukatlar ve stüdyolar. Çünkü genellikle birleştirmesi istenen markalar farklı stüdyolara ait olur. Ama aynı çatının altındaysa? Bilmiyorum. Sadece işe yaradığını söylüyorum."

Bu fikir için Universel'dan resmi bir açıklama gelmese bile, eğer film hayranlar tarafından yeterince istenir ve sevilirse, firmanın bu istekleri gerçekleştirmesi oldukça olası. En nihayetinde iki seriyi de para kazanmak için sürdüren bir firmanın, kendisine daha fazla para getirecek bir projeye "Hayır" demesi pek mantıklı değil. Oldukça yeni ve gündemde olan bu olay için, Universal Pictures'dan resmi bir açıklama bekleniyor. 

 


Yorumlar (0)