Anasayfa > Haberler > Fantastic Four Filmi Yönetmenini Buldu!

Fantastic Four Filmi Yönetmenini Buldu!

Film 2 yıl önce Fantastic Four Filmi Yönetmenini Buldu!

Bu yılki D23 Expo'da yaklaşan Marvel projeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Marvel Studios’un resmi Twitter hesabı Matt Shakman’ın, yaklaşan “Fantastic Four” yapımını yöneteceğini doğruladı. Daha önce, MCU’nun Spider-Man üçlemesini yöneten Jon Watts'ın başka projelerde yer aldığı için “Fantastic Four” filminden ayrılmasının ardından, Matt Shakman ile görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Matt Shakman, MCU’da daha önce hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar alan Disney+ dizisi “Wandavision”ı yönetmişti. MCU’da olan başarılı deneyimiyle Shakman, yaklaşmakta olan “Fantastic Four” filmi için iyi bir seçim olabilir.

D23 Expo’da, filmin konusuyla veya oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, bir sonraki D23 fuarında, yeni yapımlar hakkında çok daha fazla bilgi verileceğini söylüyor. Film hakkında daha fazla bilgi, geliştirme sürecinin ilerleyen zamanlarında ve prodüksiyon aşamasında verilecektir. “Fantastic Four” filminin vizyon tarihi 8 Kasım 2024 olarak belirlendi.

Marvel'in ilk ailesi olarak kabul edilen Fantastik Dörtlü ilk defa beyaz perdede yer almıyor. Fantastik Dörtlü, ilk kez 1994'te vizyona girdi ve sinema dünyasında yerini aldı. Ardından 2005 yılında yeni bir “Fantastik Dörtlü” filmi vizyona girdi. 2005 yılında vizyona giren “Fantastik Dörtlü” filmini “Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçünün Yükselişi” adlı film takip etti. Ancak bu filmler hem hayranlar tarafından hem de eleştirmenler tarafından beğenilmedi. 

Disney'in 20th Century Fox'u satın almasıyla birlikte, karakterlerin hakları Marvel Studios’a iade edildi ve yeni bir Fantastic Four filmi için her şey tamamlanmış oldu. Yeni Fantastic Four filminden ilk karakteri, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde gördük. John Krasinski tarafından canlandıran Reed Richards karakteri ilk defa Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde karşımıza çıktı. Yaklaşan yeni Fantastic Four filminde karakterleri oynayacak oyuncular henüz açıklanmamış olsa da hayranlar filmi büyük bir heyecanla bekliyor.


Yorumlar (0)