Anasayfa > Haberler > Fantastic Four Filmi Senaristini Buldu!

Fantastic Four Filmi Senaristini Buldu!

Film 2 yıl önce Fantastic Four Filmi Senaristini Buldu!

Jeff Kaplan ve Ian Springer'ın, Marvel'in yaklaşmakta olan filmi “Fantastik Dörtlü”nün, baş yazarları olduğu bildiriliyor. Deadline tarafından bildirildiğine göre; Jeff Kaplan ve Ian Springer ikilisi, filmi Marvel Sinematik Evrenine kapsamlı bir şekilde dahil edebilmek için Marvel patronu Kevin Feige ile birlikte bir süredir çalışıyorlardı. Kaplan ve Springer, ayrıca Warner Bros. ile birlikte Disaster Wedding adında bir proje yürütüyorlar.

Filmin resmi kadrosu henüz açıklanmadı, ancak The Office’ten tanıdığımız John Krasinski kısa süre önce Reed Richards karakterini, Doctor Strange in the Multiverse of Madness'da canlandırdı. Ancak John Krasinski'nin gelecek Fantastik Dörtlü filminde rol alıp almayacağı henüz belli değil.

WandaVision yönetmeni Matt Shakman, Spider-Man: No Way Home yönetmeni Jon Watts'ın projeden çekilmesinin ardından Fantastic Four'u yöneteceği, geçtiğimiz günlerde açıklandı. Gelen haberlere göre Shakman, Kaplan ve Springer filmin vizyonunu, prodüksiyondan önce belirliyorlar. Fantastik Dörtlü’nün, Marvel Sinematik Evreni için büyük bir proje olacağı söyleniyor. Yakın bir tarihte filmin, 8 Kasım 2024’te vizyona gireceğini ve MCU’nun 6. fazını başlatacağını öğrendik. Fantastik Dörtlü'nün konusu hakkında, Feige'in bunun bir orijin hikaye olmayacağını söylemesi dışında pek bir şey bilmiyoruz.


Yorumlar (0)