Anasayfa > Haberler > Enola Holmes 2'e İlk Bakış

Enola Holmes 2'e İlk Bakış

Film 2 yıl önce Enola Holmes 2'e İlk Bakış

Pek çok insan Millie Bobby Brown'ı, popüler Netflix dizisi Stranger Things'deki Eleven rolünden tanırken, bir kesim de onun MonsterVerse filmleri, Godzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs. Kong'da, Madison Russell'ı oynamasına daha aşina olabilir. Bu projelerin yanı sıra, Brown'ın 2020'de yayınlanan Enola Holmes isimli filmde de, “Enola Holmes” karakteriyle karşımıza çıktı. Enola Holmes 2'nin yayınlanmasına sadece birkaç ay kaldı ve devam filminden, Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’in de olduğu yeni görseller yayınlandı.

Sam Claflin, Enola Holmes 2 için Mycroft Holmes'u yeniden canlandıracak gibi görünmese de, Henry Cavill, Sherlock Holmes olarak tekrardan yer alıyor. Devam filminde; Enola, kayıp kız kardeşini bulmaya çalışacak. Bu macera, genç kahramanımızın Londra'nın en karanlık köşelerine çekilmesine yol açacak.

Enola Holmes 2’de yer alanlar arasında, yakın zamanda Dune'da “Dr. Liet-Kynes” rolüyle karşımıza çıkan Sharon Duncan-Brewster da var. Karakteri henüz resmi olarak tanımlanmadı, ancak yayınlanan fotoğrafta bir partiye davet edilmiş soylu bir kadın gibi duruyor.



Enola'nın ilk filmde Londra'ya seyahat ederken tanıştığı, Louis Partridge’in canlandırdığı Vikont Tewkesbury, de ikinci filmde yer alıyor. Enola Holmes 2'nin diğer oyuncuları arasında Lestrade rolünde Adeel Akhtar ve Edith rolünde Susie Wokoma'nın yanı sıra açıklanmayan rollerde David Thewlis, Gabriel Tierney, Hannah Dodd, Abbie Hern ve Serranna Su-Ling Bliss yer alıyor. İlk filmde olduğu gibi, devam filmini de Harry Bradbeer ve Jack Thorne yönetti ve yazdı.

Enola Holmes'un, başlangıçta Warner Bros. tarafından geliştirilen bir sinema ürünü olması amaçlanmıştı, ancak Nisan 2020'de Netflix yayın haklarını aldı ve platform üzerinden yayınlandı. Enola Holmes'un, ilk beş gün içinde en çok izlenen Netflix filmi olmasıyla birlikte, devam filmi için çalışmaların başlaması uzun sürmedi ve Enola Holmes 2’nin geleceği resmi olarak duyuruldu. Enola Holmes 2 geliştirme aşamasındaydı. Filmin çekimleri 2021 sonbaharında başladı ve Ocak 2022'nin başlarında tamamlandı. Enola Holmes 2’nin yayın tarihi ise 4 Kasım 2022 olarak belirlendi.


Yorumlar (0)