Anasayfa > Haberler > Emma Stone'un Poor Things Filmindeki Hâli Şaşırttı!

Emma Stone'un Poor Things Filmindeki Hâli Şaşırttı!

Ünlü 10 ay önce Emma Stone'un Poor Things Filmindeki Hâli Şaşırttı!

Son senelerde yapımı üzerine özenli bir şekilde çalışılan Poor Things filmi tamamlanmasına yakın bir zamandayken akıllara başka sorular getirdi; Emma Stone tekrardan Gwen Stacy mi olacak?

İskoç yazar Alasdair Gray tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlanan Poor Things filmi, oldukça zengin bir kadroya sahip. Emma Stone başka olmak üzere Willem Dafoe ve Mark Ruffalo gibi ünlü oyuncuların yer alacağı film, oldukça ilginç bir hikayeyi işlemekte. Özünde komedi, dram ve romantik türüne girebilecek bir hikayeye sahip olacak olan film, çılgın bir bilim adamı tarafından, öldükten sonra tekrar diriltilen genç bir Viktorya dönemi kadını olan Bella'yı izleyiciye sunmakta. Küçük bir kızın aklına sahip olarak yeniden dirilen Bella karakterini merkezine alacağı film, Bella'nın dünyaya alışmasını ve yaratıcısından kaçmaya çalışmasını konu alacak. Özellikle makyaj ve kostüm tasarımlarıyla çıkmadan önce bile ilgileri üzerine çekmeye başlayan film, Emma Stone'un karakteri yayınlandığı zaman akıllara şu soruyu getirdi; Gwen Stacy?

Eserin aslında sarı saçlara sahip olan Emma Stone'un karakteri, esere sadık kalabilmek için sarı saçlı olarak planlanmıştı. Bu planlama üzerine, filmin makyaj ve saç tasarımcısı olan Mara Roszak, Emma Stone'a bir saç tasarlamıştı. Fakat bu saç oldukça ilgi çekmişti. Çünkü Emma Stone'un saç stili, Spider-Man: Across the Spider-Verse filminde ki Gwen Stacy karakterine çok benziyordu. Aktristin geçmiş zamanlarda Gwen karakterine de hayat vermesinin etkisiyle, hayranlar "Acaba Emma Stone yeniden Gwen mi olacak?" sorusunu sormaya başlamışlardı. Fakat durum böyle değildi.



Bu durumun üzerine filmin yönetmeni Yorgos Lanthimos ve Emma Stone, karakter için yeni bir saç arama arayışına girmişti. Bu arayışın sonu ise, siyah renkteki çarpıcı saçlar olmuştu. Filmin yönetmeni Lanthimos konu hakkında şu sözleri kullandı; "Bu, zamanının neredeyse ilerisinde olan bir fikirdi. İlk saç tarzını çok sevmiştik, fakat çocuksu ve çok doğal durmaktaydı. Tabi bu saç başka karakterlere de benzemekteydi. Bizde değiştirme kararı aldık. Emma'ya 'Saçlarını koyu boyamak harika bir fikir olabilirdi' dedim. Ardından denedik ve çok iyi bir fikir olduğunu fark ettik."

Merakla beklenen Poor Things filminin, normal şartlar altında bu ay çıkması planlanıyordu. Fakat yazarlar grevi sebebiyle film ertelenmişti. Filmin güncel yayınlanma tarihi ise 8 Aralık 2023 olarak açıklanmakta.


Yorumlar (0)