Anasayfa > Haberler > Elektra, Deadpool 3 Filmiyle 20 Yıl Sonra Tekrar Dönüyor!

Elektra, Deadpool 3 Filmiyle 20 Yıl Sonra Tekrar Dönüyor!

Film 11 ay önce Elektra, Deadpool 3 Filmiyle 20 Yıl Sonra Tekrar Dönüyor!

Ryan Reynolds'ın “Merc with a Mouth'u” (bilnen adıyla Deadpool’u) canlandırdığı merakla beklenen devam filmi Deadpool 3, çoklu evren kavramını bambaşka bir seviyeye taşıyor. Son çıkan haberler, Jennifer Garner'ın Elektra Natchios rolünü yeniden canlandıracağını ve yaklaşık 20 yıl sonra Marvel evrenine geri döneceğini doğruluyor.

Garner, Elektra'yı ilk kez 2003 yapımı Daredevil filminde, eski eşi Ben Affleck ile birlikte canlandırmış ve daha sonra 2005 yılında kendi spin-off filmi Elektra'da yer almıştı. Şimdi ise, Wolverine olarak Hugh Jackman ve Deadpool serisinin diğer birçok karakterini içeren yıldızlarla dolu bir kadroya katılıyor.Garner'ın Deadpool 3'teki rolüyle ilgili ayrıntılar gizliliğini korurken, spekülasyonlar onun filmdeki varlığının çoklu evren muhabbetine bağlanacağını düşündürüyor. Dördüncü duvarı yıkan mizahıyla tanınan Wade Wilson, nam-ı diğer Deadpool, muhtemelen Marvel Sinematik Evreni'ne ulaşmayı amaçlayan ama bunun yerine beklenmedik gerçekliklerde kendini bulup çeşitli boyutları geçerken Elektra ile karşılaşabilir.

Garner'ın Elektra olarak dönmesi, Affleck'in Matt Murdock olarak, yani Daredevil olarak rol almasına ilişkin söylentilerin de alevlenmesine yol açtı. Bu da, Daredevil ve Elektra'nın 2000'lerin başında gösterime giren filmlerinden bu yana yaşadıkları dünyayı yeniden ziyaret etme fırsatı sunuyor.  Deadpool 3, X-Men ve Fantastik Dörtlü gibi sevilen franchise'ların tatmin edici bir sona kavuşamadığı eski Fox filmlerine uygun bir veda niteliği taşıyabilir.

Jennifer Garner'ın filme dahil edilmesi ve Ben Affleck'in geri dönme ihtimali, Deadpool 3'ün çoklu evreni kucaklama ve geçmiş Marvel filmlerine saygı duruşunda bulunma tutkusuna işaret ediyor. Bu filmde Deadpool’un, şu ana kadar yapılmış tüm Fox süper kahraman filmlerine göndermeler yapabilme potansiyeli olduğunu unutmayalım. Bunlara; Chris Evans’ın Johnny Storm’u bile dahil!



Serinin hayranları, prodüksiyon aşaması hala devam eden Deadpool 3 hakkında daha fazla bilgi almak isterken karakterin Marvel Sinematik Evreni içindeki geleceğinin nasıl şekillendirileceğini merakla bekliyor. Bu film, Deadpool resmi olarak MCU'ya geçiş yapmadan önce Fox-Marvel filmleri için büyük bir final görevi görecek mi? Sadece zaman gösterecek.

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3, 2024 yazında vizyona girecek ve çoklu evrenlerin kaosunu konu alan heyecan verici ve sınırları zorlayan bir macera vaat ediyor. Filmde Jennifer Garner'ın Elektra rolüyle geri dönüşünün yanı sıra Karan Soni, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Rob Delaney, Emma Corrin ve Matthew Macfadyen gibi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Deadpool 3, kendi mizahi anlatımı ve sert üslubuyla bize çoklu evrenlerdeki maceraları anlatırken aynı zamanda göreceğimiz bir çok cameo ile de heyecanlandırıyor. Film çıkınca izleyip göreceğiz.


Yorumlar (0)