Anasayfa > Haberler > Dwayne Johnson'a Rekor Ödeme Yapıldı

Dwayne Johnson'a Rekor Ödeme Yapıldı

Film 11 ay önce Dwayne Johnson'a Rekor Ödeme Yapıldı

Dwayne Johnson, en son yer aldığı film ve TV yapımlarında zorlu bir dönem geçiriyor olabilir ancak hâlâ Hollywood'un en başarılı oyuncularından biri ve bu unvanını pekiştirmek üzere. Black Adam DC Evreni'ndeki son hayal kırıklıklarından biri olduğu gibi, hayatıyla ilgili dizi Young Rock da iptal edildi. The Rock, şimdi yeni bir yapım için hazırlanıyor.

Dwayne Johnson, Luke Hobbs karakteriyle Fast & Furious serisine geri dönme aşamasındayken, Red One filmi ile bu yılbaşında bir yükseliş yakalamak istiyor. Amazon Studios'un orijinal yapımı olan, Chris Evans ve J.K. Simmons ile birlikte başrolde yer aldığı film, aralık ayında vizyona girecek.Puck gazetecisi Matthew Belloni'nin haberine göre The Rock, Red One filminin çekimlerinden toplam 50 milyon dolar kazandı ve bu, bir oyuncunun tek bir rolde yer alıp da kazandığı en yüksek ücret oldu.

Johnson, Disney klasiklerinin yeniden hayata geçirilmesinin bir parçası olarak bu yılın başında duyurulan Moana'nın uyarlamasında da ikonik karakterlerinden birini canlandıracak. Aynı zamanda The Rock, Red Notice devam filmi için Ryan Reynolds ve Gal Gadot ile birlikte Netflix ekranına geri dönmeye hazırlanıyor.



Red One filmi hakkında şu ana kadar önemli detaylar paylaşılmamış olsa da bir aksiyon-komedi filmi olarak tanımlanıyor. Noel türüne yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan bir yapım olduğu belirtiliyor. Red One kadrosunda; J.K. Simmons, Bonnie Hunt, Kiernan Shipka, Lucy Liu, Mary Elizabeth Ellis, Nick Kroll ve Kristofer Hivju gibi isimler yer alıyor. Dwayne Johnson ve Chris Evans ise “Callum Drift” ve “Jack O'Malley” rollerinde yer alacaklar. Film, aralık ayında yalnızca Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


Yorumlar (0)