Anasayfa > Haberler > Dwayne Johnson'a 5 Yeni Kardeşi Geldi!

Dwayne Johnson'a 5 Yeni Kardeşi Geldi!

Ünlü 2 yıl önce Dwayne Johnson'a 5 Yeni Kardeşi Geldi!

Dwayne 'The Rock' Johnson, yapılan DNA testinden sonra beş kardeşi daha olduğunu öğrendi. Hazırlanmakta olan yeni bir belgesel, Dwayne Johnson’ın aile üyelerinin birbirlerini nasıl bulduklarını gösterecek.

Sports Illustrated'a göre, Hollywood film yıldızı olan profesyonel güreşçi Dwayne “The Rock” Johnson'ın soy ağacına eklenen iki kız kardeşi ve üç erkek kardeşi var. DNA testi; Lisa Purves, Paula Parsons, Trevor Edwards, Adrian Bowles ve Aaron Fowler'ın, Dwayne Johnson’ın babası Rocky Johnson'ın çocukları olduğunu ortaya çıkardı. Beş yetişkin çocuk birbirlerini buldular, ancak Rocky, çocuklarıyla bağlantı kurmak için bir çaba göstermediğinden Lisa Purves hariç söz konusu beş çocuk, 2020'de vefat eden babalarıyla hiçbir zaman bağlantı kuramadı.

Gerçek ismi Wayde Bowles olan güreşçi, Rocky Johnson sahne adı altında performans göstermeye başladı ve “dropkick” söz konusu olduğunda “son 40 yılın en iyi güreşçisi” olarak adlandırıldı. Sports Illustrated haberi yayınlarken, 53 yaşındaki Lisa Purves yayına katılarak, 18 yaşındayken babasına birkaç kez ulaştığını söyledi. Birkaç yıl aradan sonra tekrar ulaşmayı deneyip, mesaj bıraktığını ancak babasının, aramasına ve mesajına geri dönmediğini belirtti. Purves, 30 yaşına gelmeden babasına tekrar ulaşıp, ona kim olduğunu anlattığını belirtti. Purves, diğer güreşçilerden onun adına Rocky ile konuşmalarını isteyecek kadar ileri gittiğini, ancak bundan hiçbir şey çıkmadığını söyledi ve “Babamın beni istemediğini öğrendiğimde çok utanmıştım.” dedi.



Lisa Purves şu anda, kendisi ve yeni bulunan kardeşlerinin buluşmasını belgeleyen bir film üzerinde çalışıyor. Belgeselin çalışma başlığı ise hala yapım aşamasında. Lisa, “Dwayne bize hiçbir şey borçlu değil.” dedi. 58 yaşındaki Paula ise, “Sadece tanınmak istiyoruz. Şimdiye kadar arka planda kaldık. Ancak, Dwayne'in olduğu kadar bizim de babamızdı.” dedi.

Sosyal medya üzerinde bir haber kanalı tarafından yazılan yazı şu şekilde: “İnsanlar birbirine tamamen yabancı olan Trevor ve Aaron'a, dünyaca ünlü bir güreşçiye benzediklerini söylerlerdi. Aile hikayeleri ve DNA testi sayesinde babaları Rocky Johnson'ı buldular ayrıca yeni bir aile de buldular.”.


Yorumlar (1)

fulcrum
2 yıl önce

Bence Dwayne Johnson hata yaptı ve gereksiz bir sorumluluk altına girdi ki eminim O da kesinlikle böyle bir şey olmasını istemiyor ki "Paula ise, “Sadece tanınmak istiyoruz. Şimdiye kadar arka planda kaldık. Ancak, Dwayne'in olduğu kadar bizim de babamızdı.” dedi." Cümlesiyle zaten her şey yeterince ortada...