Anasayfa > Haberler > Dune: Part 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor!

Dune: Part 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor!

Film 2 yıl önce Dune: Part 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor!

Geçen senenin en iyi filmlerinden biri olan Dune, hem izleyicileri hemde eleştirmenleri kendine hayran bırakmıştı. Efsanevi oyuncu kadrosu ve set arkası ekibiyle birlikte harika bir film olan Dune, gişede inanılmaz bir başarı elde etti. Tüm bu parasal başarısının yanı sıra, filmseverler tarafından da beğenilen Dune'un devam filmi, beklenenden erken geliyor!

İlk Dune filmi, Frank Herbert'ın kitabını konu almış ve kitaptaki hikayenin ilk yarısını çok başarılı bir şekilde anlatmıştı. Filmin finali ise, bir finalden daha çok; bir filmin ilk yarısı gibiydi. Filmin en heyecanlı yerinde son bulan Dune'un yeni filmi için çalışmalara, filmden hemen sonra başlanmıştı. Efsanevi kadronun büyük bir çoğunluğu ikinci filmde yer alırken, üzerine yeni ve çok kaliteli oyuncularda eklenmeye devam etmişti. Ve tüm izleyiciler Dune'un devam filmini büyük bir heyecanla beklemeye başlamıştı.

Warner Bros. Dune: Part 2'nin çıkış tarihi olarak 17 Kasım 2023'ü belirlemişti. Film normalde bu tarihte izleyicilerle buluşacaktı. Fakat geçtiğimiz günlerde Warner Bros. beklenmedik bir açıklama yaparak Dune: Part 2'nin çıkış tarihini öne çekti. Aynı zamanda Blade filmi üzerinde de çalışan WB, Blade filmi ile Dune: Part 2 filmlerinin çıkış tarihlerini değiştirdi. Böylece Dune: Part 2, Blade filminin eski çıkış tarihi olacak olan 3 Kasım 2023'e çekilmiş oldu. 

3 Kasım 2023 tarihinde hayranlarla buluşacak olan efsanevi film Dune'un ilk tanıtım görsellerinin gelecek aylarda yayınlanması ve ardından da ilk fragmanın izleyicilere sunulması bekleniyor. Tüm bunlara rağmen değişmeyen tek bir gerçek var; film hangi tarihte çıkarsa çıksın, çok iyi olmak zorunda. Çünkü eğer Dune: Part 2, ilk filmin altında kalırsa, bu izleyiciler için bir hayal kırıklığı olur.


Yorumlar (0)