Anasayfa > Haberler > Doctor Fate, Black Adam Filmine Pierce Brosnan İle Katıldı

Doctor Fate, Black Adam Filmine Pierce Brosnan İle Katıldı

Film 3 yıl önce Doctor Fate, Black Adam Filmine Pierce Brosnan İle Katıldı

Pandemi nedeni ile defalarca ertelenen Black Adam filminin kadrosuna yeni isimler katıldı!  1990 ve 2000 yılları arasında James Bond serisi ile tanınan aktör Pierce Brosnan, Black Adam filminde yeni Doctor Fate olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

2020 yılının aralık ayında çıkması planlanan Black Adam filmi, Covid-19 nedeni ile süresiz olarak ertelendi. Henüz net bir çıkış tarihi açıklanmayan filmin oyuncu kadrosunun bir kısmı açıklandı. Bu sene altın küre kazanmış film olan One Night in Miami filminde oynayan Aldis Hodge'ı Atom Smasher olarak izleyeceğimiz Black Adam filminde, Noah Centineo'yu Cyclone karakterini canlandırırken göreceğiz. Dwayne Johnson'ın başrol olarak Black Adam'ı canlandıracağı filmde, ünlü aktör Pierce Brosnan'ı Dr.Fate olarak izleyeceğimiz açıklandı.1990 ve 2000 yılları arasında yaklaşık 1.5 milyar dolar hasılat elde eden James Bond yapımlarında James Bond karakteri ile tanınan Pierce Brosnan'ı ilerleyen günlerde Dr.Fate olarak izleyeceğiz. Oldukça sevilen Dr. Fate karakteri, 1940 yılında Gardner Fox ve Howard Sherman tarafından yaratmıştı. Marvel evrenindeki Doctor Strange karakterinin de yaratılmasında ilham kaynağı olan Dr.Fate karakterinin güçlerini kısaca "büyü" kelimesi ile özetleyebiliriz. Nabu adlı üstün bir varlığın dünyadaki elçisi olan Dr.Fate, çevresinde ki bütün büyüyü ve mistik olayları hissedebilir. Telepati, ışınlanma, telekinezi, uçma, hipnoz ve manyetik manipülasyon gibi güçlere sahip olan Dr. Fate'in, tam potansiyeli ile inanmaz güçlü olduğunu söyleyebiliriz.

Pierce Brosnan'ı Black Adam filminde Dr. Fate karakterini canlandırırken izleyeceğimiz açıklandı. Karakterin senaryoda ki önemi, kostümü ve ekran süresi şuanlık belirsizliğini korusa da, filme oldukça mistik bir yön katacak gibi görünüyor. Başarılı aktör Pierce Brosnan tarafından canlandırılacak Dr.Fate karakterini ne zaman göreceğimiz hâlâ belirsiz. Pandemi nedeni ile süresiz olarak ertelenen Black Adam filmi hala yapım aşamasında.


 


Yorumlar (0)