Anasayfa > Haberler > Denis Villenueve'u Uyutmayan Pişmanlık Sebebi

Denis Villenueve'u Uyutmayan Pişmanlık Sebebi

Film 2 ay önce Denis Villenueve'u Uyutmayan Pişmanlık Sebebi

Hali hazırda Dune serisinin yönetmenliği yapan Denis Villeneuve bundan önce Prisoners(Tutsak), Arrival(Geliş) ve Blade Runner 2049 gibi başka büyük projelerde de yönetmenlik koltuğunda yer almış ve oldukça iyi bir performans göstermişti. Yakın zamanda konuşan Villeneuve, aslında bazı durumlardan ötürü oldukça pişman hissettiğini ifade etti.

Dune: Part Two ile birlikte seriyi inanılmaz bir hale getiren Villeneuve, bilim kurgu konusunda oldukça başarılı bir isim olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu. Bu başarı beraberinde DC ve Marvel gibi sinematik evrenler için bir proje geliştirip geliştirmeyeceği sorularını da beraberinde getirdi. Villeneuve bunu kesin bir dille reddederek bu durumu pişmanlık duyduğu Blade Runner 2049 yapımı üzerinden açıklamaya çalıştı.

Villenueve, şimdiye dek yapmış olduğu en zor projelerden biri olduğunu ifade ettiği Blade Runner 2049 yapımı için hâlâ bazı geceler uyanıp kendine bunu neden yaptığını sorduğundan bahsetti. Villenueve bu pişmanlığın sebebi olarak geçmişle bağları olan bir yapımın başına geçtiğinde başka birinin dünyasına dışarıdan dahil olmanın verdiği zorluk olarak açıkladı. Bir daha da kimsenin alanında oynamak istemediğini ifade eden Villenueve, Blade Runner 2049'u yaparken devamlı orijinal filmi düşündüğünü de ekledi.

Bu açıklama ile bir yandan DC ve Marvel hayranlarının hayalleri suya düşerken dolaylı da olsa başka bir yandan da başrollerinde Ryan Gosling, Ana de Armas, Harrison Ford ve Jared Leto isimlerin yer aldığı Blade Runner 2049 filminin devamına dair bir film düşüncesini de rafa kaldırmış oldu


Yorumlar (0)