Anasayfa > Haberler > Deadpool'dan Müjde

Deadpool'dan Müjde

Film 3 yıl önce Deadpool'dan Müjde

Marvel Studios'un başı Kevin Feige, bu hafta başlarında Shang Chi ve On Yüzük Efsanesi'nin galasına katıldı. Marvel tarafından düzenlenen birçok etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de Kevin Feige birkaç röportaj vererek MCU'nun gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdi. Hakkında bilgi verilen projelerden biri ise Deadpool 3. 

Disney Fox'u birkaç yıl önce satın aldıktan sonra, Disney'in eski CEO'su Bob Iger, Fox evrenine bağlı olan Deadpool karakterinin olduğu gibi kalacak tek Marvel karakteri olacağını söylemişti. Karakter MCU'ya uyacak şekilde uyarlanacağını fakat herkesin bildiği ve sevdiği Deadpool olarak kalacağını belirtmişti. Marvel karakterin haklarını satın aldığından beri Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds Deadpool 3 filmiyle ilgili hayranları sürekli trollüyordu. Ancak Reynolds yakın zamanda Deadpool 3'ün çekimlerinin 2022'de başlayacağını söyledi. Bu da Deadpool 3 filminin vizyon tarihinin Kasım 2023 olacağı yönündeki söylentileri güçlendiriyor. Marvel'ın son güncellemelerine göre 2023'te isimsiz olarak listenen üç gizemli proje de dahil olmak üzere toplam 5 MCU filmi olacak. Bunlardan birisi Deadpool 3 filmi olabilir ancak bu sadece bir spekülasyon. 

ComicBook'a verdiği röportajda Deadpool 3 hakkında yöneltilen sorulara "Yapıyoruz." yanıtını veren Feige, "Senaryo yapım aşamasında ve biz bunları konuşurken Ryan ve senaryo ekibimiz çok sıkı bir şekilde çalışıyor." diyerek sözlerine devam etti.

Ryan Reynolds'a gelecek yıl çekimlerin başlama ihtimaliyle ilgili sorular sorulunca Reynolds, "Yüzde kaç ihtimal olduğunu söyleyemem ancak %50 diyelim. Senaryoyu aktif olarak geliştiriyoruz ve olabilecek en iyi hale getiriyoruz. Bir dahaki yıl... Hadi %70 diyelim." ifadelerini kullandı. 

Deadpool 3'ün çıkış tarihi, oyuncu kadrosu ve yönetmeni henüz belli değil


Yorumlar (0)