Anasayfa > Haberler > DC Fandome 2021'de Açıklanan Çılgın Yapımlar!

DC Fandome 2021'de Açıklanan Çılgın Yapımlar!

Ünlü 3 yıl önce DC Fandome 2021'de Açıklanan Çılgın Yapımlar!

Her sene, gelecekte gerçekleşecek olan projeleri hayranlara ve izleyicilere paylaşmak amacı ile düzenlenen DC Fandome, bu senede geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Zaten halihazırda bilinen pek çok ünlü yapım hakkında yeni detayların ve bilinmeyen fakat ilerki zamanlarda geleceği müjdelenen pek çok yapım, DC Fandome aracılığı ile biz hayranlar ile paylaşıldı. Aquaman, Batman ve The Flash gibi pek çok önemli filmlerin detaylarının paylaşıldığı etkinlikte, DC dünyasının geniş evreninde yaşayan pek çok karakterin yer aldığı yeni, çılgın ve sıradışı pek çok yapım duyuruldu.


 

The Batman

Etkinliğin başından sonuna kadar paylaşılması beklenen, paylaşıldığı zaman ise açık arayla etkinliğin gözdesi olmayı başaran The Batman filmi, hayranların ilgisini ve beğendinisini büyük bir ölçüde kazandı. Zaten halihazırda bir fragmanı bulunan The Batman'ın ikinci ve ana fragmanının yayınlandığı etkinlikte, filmin çıkış tarihide duyuruldu. Yayınlanan fragman hayranlar ve izleyiciler tarafından fazlaca beğenildi. DC evrenine yaraşır bir şekilde fazlaca karanlık, fazlaca kasvetli ve ciddi bir Batman filmi, 4 Mart 2022 tarihinde bizlerle buluşacakmış gibi duruyor.

batman izle

Black Adam

İlk Shazam filmi ile Shazam karakterlerini tanıtan DC'nin, Shazam'ın baş düşmanı olan Black Adam filmi ile de Shazam markasına büyük bir yatırım yaptığını söylesek yalan olmaz. The Rock ismi ile tanıdığımız Dwayne Johnson'ın canlandıracağı Black Adam filmi hakkında henüz maalesef bir fragman yayınlanmadı. Fakat bir aksilik çıkmazsa güzel bir film izleme ümidi ile bekleyeceğimiz filmin, 29 Temmuz 2022 tarihinde bizlerle buluşacağı duyuruldu.

 

Aquaman: The Lost Kingdom

İlk Aquaman filmi ile fazlaca beğeni toplayan DC, ilk filmin getirildiği başarı ile hemen ikinci film için hazırlıklara başlamıştı. Düzenlenen etkinlikte her ne kadar yeni Aquaman filminden bir fragman beklense de, bu beklenti karşılanmadı. Etkinlikte, Fragmanı yakın bir tarihte yayınlanması beklenen Aquaman: The Last Kingdom filminin 16 Aralık 2022 tarihinde biz izleyiciler ile buluşacağı duyurularak filmin içerisinde bazı sahneler paylaşıldı.

 

Peacemaker

Geçtiğimiz aylarda çıkan ve fazlaca beğenilen The Suicide Squad filminden hatırladığımız ve John Cena'nın hayat verdiği Peacemaker karakteri, hayranlar tarafından fazlaca sevilmişti. Gayet ilgi çekici duran ve başlı başına bir Amerika eleştirisi haline gelen Peacemaker karakterini anlatacak olan aynı isimli dizi hakkındaki yeni detaylar, izleyiciler ile paylaşıldı. 13 Ocak 2022 tarihinde HBO Max platformu üzerinde yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı, DC Fandome etkinliğinde hayranlar ile paylaşıldı.

aquamen 2

The Flash

DC'nin en sevilen karakterlerinden biri olmasına rağmen hala bir solo filmine sahip olmayan Flash'ı anlatacak olan bir filmin çekileceği geçtiğimiz tarihlerde duyurulmuştu. İçerisinde Batman'nin de yer alacağı ve daha şu anda bile fazlaca beklenti yaratan The Flash filminin ilk fragmanı DC fandome etkinliğinde yayınlandı. Henüz çekimleri devam eden filmin ne zaman çıkacağı ise hala belirsiz.

 

İnjustice

DC sinema evreninin tam aksine devasa bir başarı ile ilerleyen DC animasyon evreni fazlaca sevilmekte. Gayet başarılı, sert, güzel ve akıcı animasyonlar ile hayranların saygısını kazanan DC animasyon evrenine, Süpermen'ın "Çıldırdığı" İnjustice hikayesinin işleneceği yeni bir filmin geleceği açıklandı. Kısa bir fragman ve film içi görüntüler ile hayranların önüne sürülen filmin, 19 Ekim tarihinde izleyiciler ile buluşması planlanıyor.

 

Shazam: Fury of The Gods

İlk Shazam filminin getirdiği başarı ile ikinci bir film için hazırlıklara başlayan DC, bu iki filmin arasına yine aynı evrende geçecek olan Black Adam filmini sıkıştırmıştı. İlk filmin devamını ve yeni bir hikayeyi anlatacak olan Shazam 2 filminin 2023 yılında izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

 

Blue Beetle

DC evreninin fazlaca sevilen karakterlerinden biri olmasına rağmen henüz bir filmi bulunmayan Blue Beetle karakterinin filminin duyurulduğu etkinlikte karakterin konsept tasarımı paylaşıldı. Henüz çıkış tarihi bilinmeyen filmin hazırlıklarına yeni başlandığı açıklandı.

süpermen

Doom Patrol

İlk iki sezonu ile fazlaca beğenilen Doom Patrol dizisinin üçüncü sezonunun ilk fragmanı, düzenlenen etkinlikte izleyiciler ile buluştu. Üçüncü sezondan fragmanın yayınlanmasının yanı sıra dördüncü sezon onayını da alan dizinin sağlam bir bekleyici kitlesine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

 

Batwoman

İlk iki sezonu ile hatırı sayılır bir izleyici kitlesine kavuşan Batwoman dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragmanın yayınlandığı etkinlikte, Catwoman hayranlarına onları gelecek sezonda nelerin beklediği duyuruldu.

 

Titans

İlk iki sezonu ile beğenilen ve üçüncü sezonu beklenen Titans dizinin üçüncü sezonunun final fragmanı hayranlar ile buluştu. Fragmanda Catwoman isminin geçmesi ise hayranları gelecek sezon olan 4 sezonda Catwoman karakterini görmek için umutlandırdı.

 

Batman: Unburied

DC ve Spotify'nin ortak projesi ve tamamen seslerden oluşacak olan Batman: Unburied yapımı hakkında ilk detayların paylaşıldığı etkinlikte, yapımda herhangi bir görüntünün bulunmadığı ve görüntüleri tamamen dinleyicinin hayal gücüne bıraktıkları duyuruldu.

 


Yorumlar (0)