Anasayfa > Haberler > Dave Bautista'nın Aksiyon, Bilim Kurgu ve Fantastik Karışımı Yeni Filmi

Dave Bautista'nın Aksiyon, Bilim Kurgu ve Fantastik Karışımı Yeni Filmi

Ünlü 3 yıl önce Dave Bautista'nın Aksiyon, Bilim Kurgu ve Fantastik Karışımı Yeni Filmi

Dave Bautista, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan ve Zack Snyder'in yönettiği Army of the Dead filminden sonra yeni bir yüksek bütçeli filmin daha başrol oyuncusu olacak! Yönettiği felâket filmleri ile tanınan ünlü yönetmen Brad Peyton'ın yöneteceği Universe Most Wanted filminin başrolünde, ünlü bir kelle avcısını oynayan Dave Bautista yer alacak. Guardians of the Galaxy filmleri ile tanınan ve son dönemlerde adından bir hayli bahsettiren ünlü aktör Dave Bautista, Army of the Dead filminin ardından onun gibi yüksek bütçeli bir film olan Universe Most Wanted filminde de başrol olarak yer alacak. Özellikle son dönemlerde yönettiği felaket filmleri olan Rampage ve San Andreas gibi filmler ile tanınan Brad Peyton'ın yöneteceği film, evrensel barışı amaçlayan bir canavar avcısını konu alacak.

Universal Most Wanted (Evrenin En Çok Arananları) filminin konusu ise bir hayli sıradışı. Evrenin en azılı suçlularının yer aldığı bir uzay gemisinin küçük bir kasabaya çarpması ile başlayan film, Dave Bautista'nın barış muhafızı ve kelle avcısı karakterinin olaya dahil olması ile devam edecek. Kasabadaki şerif ve oğlunun da Dave Bautista'nın karakterine yardım etmesi ile birlikte gelişen film, ekibin bu suçluları durdurmaya çalışmasını işleyecek.

Peyton, F. Scott Frazier ve Jimmy Loweree'nin senaryosunu hazırladığı filmi, Brad Peyton yönetecek. İlginç ve ilgi çekici bir konuya sahip olan Universe Most Wanted filminin yönetmeni Payton, film hakkında şu sözleri kullandı; "Scott ve Jimmy'nin senaryosunu ilk okuduğumda, yapmak istediğim şeyin büyük ve eğlenceli bilim kurgu filmi olduğunu anladım. Film hakkında beni en çok etkileyen şey ise, filmin büyük bir kalbinin olması ve ne kadar nostaljiyi tetiklemesiydi. Bana çocukluğumun büyük Amblin filmlerini hatırlatıyor. Dave'in başrolü oynamayı kabul etmesi ise, adeta pastanın üzerine krema koymaktı.”

Yapımcı şirket olan ASAP Entertainment sayesinde hazırlanacak olan filmin, Temmuz ayı sonlarında Avustralya'nın Melbourne kentinde çekimlerine başlaması planlanıyor


Yorumlar (0)