Anasayfa > Haberler > Daniel Craig'in “Spectre” Filminin Setindeki Komik Anısı 

Daniel Craig'in “Spectre” Filminin Setindeki Komik Anısı 

Ünlü 3 yıl önce Daniel Craig'in “Spectre” Filminin Setindeki Komik Anısı 

Son James Bond filmi olan “No Time To Die”ın reklam kampanyası kapsamında Graham Norton Show’a konuk olan Daniel Craig’e, “Şu ana kadar yaşadığı en ağır sakatlığın ne olduğu” sorusu soruldu. Bu sıradışı ve beklenmedik sorunun karşısında bir müddet afallayan Daniel Craig, anlattığı hikaye ile hayranlarını ve izleyicilerini fazlaca güldürdü.

 

 Craig, Spectre filminin çekimleri sırasında Dave Bautista’nın kendisini duvara fırlattığı sahnenin çekimleri sırasında bir diz sakatlığı yaşadığını söyledi. Dave Bautista’nın -ki kendisi eski profesyonel güreşçi- bu sahnenin çekimleri sırasında kendisine olabildiğince nazik davrandığını söyleyen Craig, Bautista ile konuştuğunu ve daha sert olmasında sorun olmadığını söylemiş. Bir sonraki çekimlerde Bautista kendisini fırlattıktan sonra Craig dizinden sakatlanmış. “Ben duvara uçmuştum ama dizim oralarda bir yerlerde kalmıştı. Yere indikten sonra bir şeylerin ters gittiğini fark etmiştim.” ifadesini kullanmıştı.

james bond 007

Buna ek olarak da, bildiğimiz gibi James Bond filmleri arasında en iyi dövüş sahnelerine sahip film “Spectre’dır”. Daniel Craig de bununla alakalı minik bir hikaye anlattı. Dövüş sahnelerinden birini çekerken Daniel Craig, Dave Bautista’nın suratına yumruk atmış. Yumruk, Bautista’nın burnuna gelmiş ve burnunu kırmış. Craig bu anları şöyle anlatıyor: “Kasten olmadı, gerçekten. O (Bautista) kocaman biri ve profesyonel bir güreşçi. Ve asla onunla uğraşmak istemezsiniz. Burnuna bir yumruk attım ve kırılma sesini duydum. “Hayır, olamaz” deyip kaçmaya başladım çünkü Bautista’nın beni kovalayacağını düşünüyordum. Ama o çok nazikti. Gerçek anlamda, burnunu tuttu ve yerine oturttu sonrasında da iyiyim deyip çekime devam etti. Kendisini benim olduğumdan çok daha sert biri.”  

 

Bu komik ve kaliteli set anıları ile hem geçmiş filmlerin kalitesini hatırlatan, hemde yeni çıkacak James Bond filmi No Time To Die için iyi bir reklam yapan Craig, bir daha bond karakterini oynayamayacak. Seneler süren bu süreçte karaktere fazlaca bağlanan oyuncu, yine geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşma ile set arkadaşlarına ve Bond hayranlarına veda etmişti.

 


Yorumlar (0)