Anasayfa > Haberler > Dakota Johnson Madame Web Hakkında Sert Konuştu!

Dakota Johnson Madame Web Hakkında Sert Konuştu!

Film 2 ay önce Dakota Johnson Madame Web Hakkında Sert Konuştu!

Sony uzunca bir süredir Örümcek-Adam temelli bir sinematik evren oluşturmak amacıyla çeşitli yapımları vizyona çıkarıyordu. Örümcek-Adam ile bağlantısı olan karakterleri teker teker vizyona sokan Sony, bu amaç uğrunda Venom ile Morbius karakterleri için filmler çekmiş ve bu filmler seyirciler tarafından pek de olumlu tepkiler alamamıştı. Özellikle Morbius filmi oldukça fazla olumsuz yorum almıştı ki Sony adeta ben bu filmden bile daha kötüsünü çekebilirim diyerek Madame-Web filmini vizyona soktu.

Başrollerinde Dakota Johnson ve Sydney Sweeney'in yer aldığı filmde Dakota Johnson Madame-Web karakterine hayat verdi. Madame Web çizgi romanlarda görme yetisini yitirmiş ve felçli bir şekilde yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayatını sürdürmektedir. Kehanette bulunma gücü sayesinde Peter Parker'a rehberlik eden bir karakter olarak günümüze dek varlığını sürdürmüştür. Filmde ise Madame-Web karakteri karşımıza acil tıp teknisyeni olarak çıkıyor.

Sony'nin daha öncede olduğu gibi fragman hileleriyle dikkatleri çekmeyi başardığı Madame-Web filmi gişede çakıldı ve oldukça düşük bir puan ile listelenen yapım Sony'nin yeni en kötü yapımı olarak bir numaraya yerleşti. Filmin bu denli olumsuz yorum almasındaki en büyük sebeplerden biri fragman içerisinde yer alan Örümcek kadınlar sahnelerinin yalnızca fragmandan ibaret oluşuydu. Kısaca Sony bu görüntüler ile seyirciye büyük vaatlerde bulunmuş ve devamında tamamen hayal kırıklığına uğratmıştı.

Yakın zamanda Sydney Sweeney'in kendinin bulunduğu sahnelerin bir hayli az oluşu üzerinden yaptığı eleştirinin ardından Dakota Johnson'da film için oldukça dürüst açıklamalarda bulundu. Filmdeki varlığını sorguladığını ifade eden ünlü oyuncu o dünyada hiçbir şey ifade etmiyorum ve bunu artık biliyorum diyerek bir daha asla böyle bir film yapmak istemediğini ifade etti.

Johnson'un görüşleri ve yapılan eleştiriler Madame-Web 2 gibi bir film düşüncesinin akıllara gelmesini bile imkansız bir hale getirmekle kalmadı aynı zaman da gözleri Sony'nin gelecek yapımlarına çevirdi. Sony üzerine uğraştığı evreni büyütmek amacıyla Avcı Kraven ve Venom 3 filmlerini 2024 yılı içerisinde çıkarmayı planlıyordu. Üst üste gelen bu iki adeta korkunç yapımın üzerine gelecek filmlerin ne gibi bir performans göstereceğini merakla bekliyor olacağız.


Yorumlar (0)